Komentáře k článku Kam se ztratil Yonny Hernandez? zpět na článek →

  • Nepřihlášený Sobota 29.září 2018, 09:15

    Škoda jeho i Barbery, že se v Moto2 neuchytili...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 29.září 2018, 12:01

    Me by zajimalo, co tam keca za hovadiny Pederciny. To jako ze borci z motogp, chodi pozde, nebo nejdeou zavod, kdyz nemaji ubytko, atd..? nic takovyho jsem zatim nezaznamenal.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Sobota 29.září 2018, 13:21

    To víš, Superbike :D Závidí, protože MotoGP má fanoušky a úspěch.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 30.září 2018, 00:08

    Poslední dva příspěvky jsou asi od hodně velkých odborníků...O Hernandezovi se ví že je to namistrovanej frajírek,pořád žije v minulosti jezdce Moto GP,a proto mu každej a všechno musí ležet u nohou,prostě si hraje na něco co není a v hlavě to srovnané nemá.Škoda ho není,stejně jezdil tužku,jako naposledy v Moto 2.Nemá to nic společného s pozdním příchodem,ubytováním nebo o fanoušcích či úspěchu/neúspěchu jedné či druhé série.Je to jenom o hlavě.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 30.září 2018, 12:07

    No, dle clanku, ho Pederciny srovnava s borcama (chovani) z motogp. A ja jsem napsal, , ty odborniku, ze jsem jeste nevidel (neslysel) , ze by se jezdci motogp , chovali nejak nadrazene , oproti ostatnim, napr. z wsbk, atd. Muze byt par vyjimek, to asi jo, ale to bude i ve wsbk, a jinych serialech. A jestli se jak hnup chova Hernandez, to je mozny, ale aby delal nekdo z jezdcu motogp primadony, to me prijde , ze jim akorat zavidi.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Pondělí 01.října 2018, 17:25

    Kdo je to ten Hernajzdes!? :P

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama