Komentáře k článku V Moto2 vyhrál Aldeguer, 11. Salač zpět na článek →

  • Nepřihlášený unavix Neděle 28.dubna, 14:42

    Může bejt rád, že dojel 11 díky tomu, že se hodně padalo. V opačném případě to bylo bez bodů.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Neděle 28.dubna, 16:53

    Zatím jsou Salačovy výkony letos za očekáváním: Ale hlavně, že si to užívá: “I enjoyed the race. That’s important and I had a good start." - „Závod jsem si užil. To je důležité a měl jsem dobrý start.." Tak fakt nevím, co na to jeho vyjádření říci...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Dutch TT Pondělí 29.dubna, 08:58

    Českých vítězů GP by jste za těch 75 let spočítali na prstech jedné ruky. Když Španělům spadne v MotoGP 8 jezdců, pořád tu jsou minimálně dva kteří dojedou na bednu. Prostě nebuďte neskromní, je i spousta Španělů co závod GP nevyhráli a to jsou v maximální přesile, tipuji že jich jede letos ve všech třídách takových 30. A hláška, že je 11. protože upadlo několik jezdců je nesmysl, důležité je v první řadě závod dokončit ..až pak můžeš počítat pořadí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Juwil Pondělí 29.dubna, 12:39

    Poznámka k Dernymu: Pomalu docházím k přesvědčení, že Filip vzhledem k technice, kterou má k dispozici a vzhledem ke svým schopnostem se může pravidelně umísťovat až ve druhé desítce. Té si může užít.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 29.dubna, 14:28

    Uvidíme co zítra na testech Filip ale první desítka je zatím jiná liga časy v závěru závodu jsou velmi špatný..Pirelli zatím nesedly ale to nejsou sami..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Pondělí 29.dubna, 17:30

    To Juwil: Mám stejný názor, jen si myslím, že při troše štěstí také na konci Top-10. Otázkou je, jak dlouho to bude ještě Šťovíčka bavit...! Problém vidím v tom, že za Salačem široko daleko nikoho nevidím!!!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Pondělí 29.dubna, 17:32

    To TV: Výtěstvý se v češtině píše vítězství a je úplně jedno, kolik máš let!

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama