Komentáře k článku Testy v Portimao ukončil nejrychleji Jonathan Rea zpět na článek →

  • Nepřihlášený Josef Johánek Sobota 25.srpna 2018, 20:37

    Snad Hanika ještě dostane šanci v SUPERBIKE. Díky.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Neděle 26.srpna 2018, 09:01

    Nejdříve ale musí Karel Hanika dodržet svou dvouletou smlouvu s týmem Mercury Racing BMW, pak bude volný a může jednat dál s jinými týmy, třeba i MS-Superbike.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Josef Johánek Neděle 26.srpna 2018, 09:55

    Snad Karla na nějaký závod v Superbike uvolní díky.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Neděle 26.srpna 2018, 11:59

    To Josef Johánek: Vysvětlím to polopaticky: Viktor Noss chce za uvolnění Haniky pro závodění v WorldSBK od Mirca Guandaliniho peníze!!! A ty pochopitelně nechce Ital zaplatit! Když už nechá italský majitel týmu Karla Haniku jezdit bez příslušných sponzorských peněz do konce sezóny, tak za něho nebude přece ještě platit, je to jasné! Vždyť může mít klidně další jezdce, kteří si závodění ve zbytku sezóny 2018 rádi zaplatí!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 26.srpna 2018, 22:00

    Tímhle stylem tam žádného českého jezdce neuvidíme...není nic lepšího než fandit a koukat na českého jezdce...takto v našich očích ten šampionát bude dále uvadat.Kuba Smrž ho tam tlačí,protože je mladý,rychlý a vše má před sebou.Jestli to takto dopadne i na 2019 tak si to pan Viktor Noss za rámeček nedá.Chápu že s ním má smlouvu,ale vše je o dohodě...těch pár závodů v EWC Haniku nevytrhne a pak se bude nudit v podřadném Alpe Adria,místo toho aby si začal dělat jméno a kariéru v MS Superbike.Viktor Noss je prostě kapitalistický podnikatel který kouká jen na peníze a podle toho se tak chová,na úkor nás fanoušků i třeba jezdce.Hold bude jezdit někdo jiný a jak už někdo zmínil,rád i zaplatí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Josef Johánek Pondělí 27.srpna 2018, 04:59

    I tak děkuji.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama