Reklama

IDM letos bez Michala Práška

Letošní ročník závodního seriálu «Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft» se letos bude konat bez stabilní účasti sympatického Čecha Michala Práška. Ten nastínil našemu webu svůj letošní závodní program:

Prioritu bude mít v jeho podání šampionát «Alpe Adria» v kubatuře Superbike, kde se Michal Prášek zúčastní závodů za tým Roháč & Fejta. Kromě toho se Michal Prášek zúčastní seriálu IRRC «International Road Racing Championship» ve stejné kubatuře a to v některých vybraných závodech a také dalších závodů v kalendáři Road Racingu.

V IDM tedy startovat letos Michal Prášek jako stabilní jezdec bohužel nebude, neboť loňský tým MotoLife Racing z Německa (jezdil za něj v sezóně 2023 i Brňák Jonáš Kocourek) prostě přestal existovat.

Ovšem zkrátka v Práškově podání nepřijde ani kubatura Supersport: Zde by se chtěl Michal Prášek zúčastnit s wild card závodu v Mostě v kubatuře Supersport - eventuálně jako přípravu na závod mistrovství světa (19. - 21. července) startovat s wild card na stejné trati v Mostě při IDM (21. - 23. června). My samozřejmě přejeme sympatickému 35-letému jezdci z Havlíčkova Brodu jen to nejlepší, a aby se mu letošní závodní plány podařilo splnit na 100%.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama