Komentáře k článku Masia mistrem světa zpět na článek →

  • Nepřihlášený Timo Neděle 19.listopadu 2023, 21:07

    Tak ten mladej Fernandez to je dobrej bezmozek min 2x takhle vyvézt Sasakiho v boji o titul..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Neděle 19.listopadu 2023, 21:35

    Je to Španěl a Dorna nechá být, ale k fair play to mělo hodně daleko....ale tento sport bude takový, jaký ho Dorna bude chtít mít....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Vlopa Neděle 19.listopadu 2023, 23:23

    Tak on i ten Masia jel dneska jako prase... Sasakiho dvakrát vytlačil z tratě manevrem, po kterým by v lepším případě vyjel mimo trať (pokud by to rovnou nezapichl), kdyby se o Ayumiho nezastavil. Sasaki v obou případech musel dohánět velkou ztrátu.. Abrahamovo stanovisko, že Masiovi nic jinyho než motocykl narovnat nezbývalo, je za mě zcestnej... kdyby to bylo jednou, tak dobrý, ale dvakrát se opřít zrovna o rivala v boji o titul? Tam už bych pojem "závodní incident" nevytahoval. Pak ho ještě dorazil Fernandez a cely divadlo oba zakončili vítězným tanečkem. Obecně si myslím, že Masia je rozhodně lepší než Sasaki, ale způsob, jakým si dneska dopomohl k titulu, na mě dojem neudělal.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Pondělí 20.listopadu 2023, 00:38

    Jsme se na to s borcama společně dívali a nebýt Masia Španěl, tak dostal určitě trest.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Marťan81 Pondělí 20.listopadu 2023, 08:54

    Na těch manévrech nebylo nic, za co by mohli dostat penalizaci. PROČ? Protože to měli naprosto perfektně vymyšlené, brzdit Sasakiho, aby získal co nejméně bodů a bohužel jim to dokonale vyšlo. Za mě nic k penalizaci (podobné situace jsou v Moto3 100x za závod) ale získaný titul nesportovním způsobem. Měl to být vrchol sezony a byla z toho trapárna. Ono si vzpomeňte na rok 2007, kdy získal titul Talmaci, tam ho v posledním závodě celou dobu otravovala grupa španělů a snažili se ho znervóznit. Prostě historie se neptá jak to bylo ale kdo.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Úterý 21.listopadu 2023, 23:27

    Bylo to trapne.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama