Komentáře k článku König chce ve Francii první body zpět na článek →

  • Nepřihlášený Čtvrtek 08.září 2022, 17:37

    Vidina jezdce v top třídě je sice super věc, ale mělo se s Olim počkat. Buď ho soupnout do prostřední třídy anebo (za mě ještě líp) nechat ho zajet ještě pár dobrejch výsledků v nejnižší. Takhle nemohla přijít ani žádná zajímavější nabídka krom toho "alibistickýho" aspoň že máme svýho kluka v superbicích.. v Orelacu nejde než bezbodově kroužit.. je to skoda- za mě je König, stejně jako Salač a Vostatek schopnej zajet dost dobrý závody, akorát v případě Oliho chybí technika a pro superbiky potřebný zkušenosti, který mohl pochytit níž.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Čtvrtek 08.září 2022, 18:40

    No uvidíme, zda bude Šťovíček schopen zaplatit Königa a Salače i na příští sezónu....Nejsem si vůbec jistý...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Petr Čtvrtek 08.září 2022, 22:38

    Derny, Stovicek Koniga neplati....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 08.září 2022, 22:39

    Tak zrovna Salač podle mě není zklamáním sezóny. Je to jezdec, kterej získal jedno pódium v Moto3, takže určitě nikdo nečekal, že se z něj postupem o kategorii vejš stane hned šampion. Myslím, že zásadní bude pristi rok.. letos prisel o spoustu bodů kvůli pádům, na druhou stranu má pár záblesků- např. Katar, v posledním závodě, co dojel, skončil v top 10.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Noo jisteee Pátek 09.září 2022, 09:11

    Ivan Ano manager to mal dobre premyslene pretoze v 600 by to bolo upne stejne ako v tom co bol takze bida tak by bolo dost realne ze wsbk by sa na zaklade vysledkov nekonali Wsbk dones lowe ides ale je jasne ze je lepsie ist nejaku sezonu naucit sa atd…. Takze ako pises ak nebude v 2023r do top 12 tak si myslim ze 2024…. Nebude Ze Stovicek ho neplati si myslim ze nemi uplne pravda…. Ale cas nam ukaze vsetkym ako to vlastne je😂

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama