Komentáře k článku Zlikvidovala Kawasaki MS-Superbike? zpět na článek →

  • Nepřihlášený Gardener Čtvrtek 27.prosince 2018, 09:00

    Možná tomu tak je,ale já tohle považuji spíše za důsledek chování promotéra, který devastuje třídu pomocí pravidel. Pokud je seriová Panigale lehčí, než je minimální limit hmotnosti pro superbike, není asi třeba hledat další koniny vyplozené hlavami bdícími nad tímto šampionátem.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 27.prosince 2018, 09:08

    To je spíš tím, že odvádí kvalitní práci a neztrácí čas v MotoGP, kde by je ale bylo zajímavé vidět. Ovšem proč by Rea měnil, když může být “Marquezem ve WSBK” :)

    Reagovat
  • Nepřihlášený DutchTT Pátek 28.prosince 2018, 09:49

    Součesné závody WSBK jsou závody kde pravidla umožňují prakticky postavit speciál který se tváří jako motorka z obchodu a je to až na použití carbonu de facto MotoGP. Kawasaki jede tuto "druhou motogp ligu" s nasazením jako v MotoGP , kde by se pohybovala na místech za stupni vítězu, tak jako KTM, Aprilia a Suzuki ( až na čestné a velmi vítané vyjímky)..how

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Pátek 28.prosince 2018, 14:50

    Kawasaki len naplno využíva možnosti. Že sú pravidlá zle postavené nie je ich vina.

    Reagovat
  • Nepřihlášený vizi Pátek 28.prosince 2018, 16:49

    nám je to jedno

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Pátek 28.prosince 2018, 17:05

    Žádné jiné továrně nikdo nebrání postavit plně tovární tým v tomto seriálu. Je zajímavé, že když vyhrával MotoGp Rossi, nebo Marquez nikdo to neřešil. Jak to však není Španěl, nebo Ital, kdo vyhrává, už má kde kdo potřebu to řešit. Tento seriál se mi líbí právě proto, že zde nejsou protěžovaní jezdci z Pyrenejského poloostrova, ale ti co umí. Problém je v Dorně!! Tato banda vyžírků by měla řídit jen jeden šampionát.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama