Komentáře k článku Lukáš Pešek: „Ten, kdo zaváhá, jak se říká, nežere.“ zpět na článek →

  • Nepřihlášený Romanko Neděle 29.listopadu 2020, 11:37

    Proč by to dělal? Toto je státní záležitost. Celosvětově druhá nej propagace státu na nej úrovni. Výš je už jen F1. Samozřejmě z každoročních akcí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený DutchTT Pondělí 30.listopadu 2020, 10:12

    Velka cena se jela i v dobách kdy nebyla součástí mistrovství světa. Co udělá AUTOKLUB ČR a kdy a kde uspořádá tradiční Velkou cenu České republiky?.treba aspoň jako součást Alpe Adria. Od roku 1974 jsem vynechal jen 4x dva roky na vojně, jednou nemoc a letos z důvodu uzavření okruhu. A propos.. tzv spolek mi dluží letošní vstupenku kterou jsem si měl proměnit na další rok.

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Pondělí 30.listopadu 2020, 13:45

    Když se z toho nedá nic ukrást, tak se nepojede. Výměna asfaltu není potřeba. Stačí sfrézovat, zažehlit a dát novou vrchní vrstvu. Tipnu si to na 30 mega komplet. No a těch zbylých 70 míčů měla bejt malá domu. Ale možná se pletu a celý to je křišťálově čistý.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Středa 02.prosince 2020, 22:51

    Popsane je to presne. Pohrbili to spolecnymi silami. Abraham i Dorna. Ostatni jsou pouhymi figurkami cele te sarady. Vitezem je kazdopadne Dorna, ktera jednoduse najde jine uzitecne idioty, nez jsme my.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Jirka Pátek 04.prosince 2020, 14:23

    Tak Dorna to asi nepohřbila, pohřbili jsme si to jako tradičně my češi. To, že po nás chce Dorna zalistovací poplatek není nic divného, ten chce přece i od jiných okruhů a to zvýšení u jiných okruhů proběhlo již dávno, my jsme měli doposavaď výjimku, které jsme si nevážili.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Pondělí 07.prosince 2020, 23:26

    Jirka: Ze to chteji po druhych a oni jim to daji, je pochopitelne take jeden z duvodu, proc zalistovak narostl do nesmyslnych vysin. Nicmene Dorna se chova nerozumne. V kazdem podnikani jde o penize, ale primarne musi byt ono podnikani provadeno se zapalenim a v pripade MGP nabidnout divakum co nejlepsi podivanou. Splnuji to vsechny okruhy? Nejsou jinde zajimavejsi drahy? Splnuji to jednotne motory v Moto2? Splnuji to rozhodnuti o vitezi od zeleneho stolu!? ........atd....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Jirka Středa 09.prosince 2020, 18:09

    Gardner: O tom, co všechno to splňuje nebo ne bychom se mohli bavit dlouho. Nicméně si myslím, že Brno je dostatečně zajímavý okruh na to,aby se na něm mohlo jezdit. Podle mě jsou v kalendáři mnohem nudnější okruhy,takže je to škoda. A jednotné motory v Moto2 jsou podle mě v pohodě.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama