Komentáře k článku Kdo pojede vedle Marqueze? Aktuálně má největší šanci Morbidelli! zpět na článek →

  • Nepřihlášený Kaktus Neděle 03.června 2018, 12:39

    No, proc ne... Ale prave u Morbidelliho bych mel trochu strach," byt Hondou", ze zanedlouho mu to pujde moc dobre, pokud bude mit stejnej matros, jako Marquez. Aby se pak nedivili :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený miramara Pondělí 04.června 2018, 11:14

    Nějak té politice Hondy nerozumím, na jedné straně napíšou.... ,,HRC to v nedávné minulosti zkoušela třeba se Stefanem Bradlem a také s Jackem Millerem, ani jeden se ale pořádně s tímto japonským motocyklem neprosadil a to byl třeba Australan hned po příchodu z Moto3 pod smlouvou s HRC!".... ...a za druhé to hned vyvrací... ,,Manažeři HRC nechtěli z týmové #2 udělat vážného soupeře pro Marca Marqueze, ten potřebuje ke svému závodění určitý klid a všichni jmenovaní by se možná chtěli s Marcem Marquezem poprat o pozici tovární #1 a to rozhodně Marquez nemá zapotřebí a není to ani v zájmu HRC! No není to komedie :-))

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pastell Pondělí 04.června 2018, 12:12

    Naopak si myslím že Marc potřebuje silného kolegu, který bude brát body Marcovým soupeřům o titul. Že se objeví někdo na hondě, který ho bude porážet si nemyslím. Na jiné značce možná, ale to už je faktor technika.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama