Komentáře k článku Johann Zarco: Yamaha mě nikdy neoslovila...! zpět na článek →

  • Nepřihlášený Pondělí 09.července 2018, 22:08

    Tak za tovarni tym Yamahy nebude startovat proto, ze v tovarnim tymu Yamahy jsou pouze dve mista :-) . A jestli ho Yamaha neoslovila - asi ho proste nechteli, nevidim na tom nic divnyho. Jejich motorky, jejich prachy, jejich rozhodnuti.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Nuvolari Pondělí 09.července 2018, 23:04

    Tak se stejnou technikou, jakou má Marquez, můžeš být leda druhý, takže je potřeba jít vlastní cestou... Takže Zarco jde cestou, že bude mít podstatně horší techniku, že by se tím Marquezova převaha vymazala??? Mám ho docela rád, ale je to vůl.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Vlopa19 Úterý 10.července 2018, 00:27

    Tak tam jde o to, že věří, že při podpoře, jakou KTM má (Red-Bull), se časem dostane na vrchol. Spíš mě překvapuje, že zrovna takovej dravec jako je Zarco, veřejně přizná, že by Marqueze ve společnym týmu nemohl porazit.

    Reagovat
  • Nepřihlášený DutchTT Úterý 10.července 2018, 14:49

    Zarco jen potvrzuje známou ( pro nestranné fanoušky) skutečnost, že je to hlavně Rossi který ovlivňuje zákulisní dění v MotoGP. Ten" doktor" který prvně odstavil potencionálního soupeře Zarca v staelitu a nakonec rozhodil svého mladšího rychlého kolegu s teamu Vinalese... jen u Ducati se mu to nedařilo, ale to je jiná písnička .

    Reagovat
  • Nepřihlášený Free Středa 11.července 2018, 10:25

    DutchTT Úterý 10.července, 14:49 ty jsi hoooodně pohádkář.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 11.července 2018, 16:40

    DutchTT - to si delas prdel? Prej nestrannej.... A jeste placa uplny nesmysly - tys u toho byl, ze to tak vsechno vis, ze to tak bylo? Nebo to mas vycteny z tech bulvarnich sajrajtu, kteri napisou cokoliv, jen aby to nekdo cetl? A prosim, jak odstavil jednoho a jak rozhodil druhyho? Prosim, podrobne, dekuji. Ale ne co pisou, to vim taky, ale to, co vis ty osobne.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama