Komentáře k článku Iannone k Aprilie, Syahrin za Tech3-KTM zpět na článek →

  • Nepřihlášený Pondělí 04.června 2018, 09:25

    Já teda zíram. Ty Iannobeho výsledky šly konečně nahoru a je tam, kde jsem očekával, že by mohl bejt. Trochu mě z tohohle pohledu mrzí, že jde k Aprilii, když už to vypadá, že mu Suza začala sedět. Na druhou stranu plně chápu vedení, že sáhlo po Mirovi.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ! Pondělí 04.června 2018, 12:18

    Posledni dobou je trendem uzavirat smlouvy s velkym predstihem, nejspis i proto Iannone odchazi od Suzuki, ty lepsi vysledky prisly prilis pozde.
    Stejne tak u Lorenza, dosud se na Ducati jen trapil, vcera vsak najednou zajel svuj typicky nudnej zavod a "z niceho nic" si dojel pro prvni 1. misto na Ducati. V ty dobe si myslim uz bylo v Ducati (minimalne slovne) rozhodnuto ze podepisou Petruxe.

    Nejvetsi pecka muze prijit stejne az nakonec. Kdyz se domluvi Honda s Reou ... :)

    Coz by znamenalo ze Pedrosa bud nebude mit kde jet, nebo skonci na druhorade satelitni Honde jako kolega mladsiho Marqueze v tymu (Alzamora?) co prevezme mista po VDS.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Kaktus Pondělí 04.června 2018, 17:15

    Co se da delat... Ale Janek je ucenlivej, a neboji se toho, on tu aprilii zkroti, ze budou vsichni cumet :-) . I Espargaro, kterej ho jako kolegu nechce .

    Reagovat
  • Nepřihlášený xxx Úterý 05.června 2018, 07:18

    Možná že by změna týmu Pedrosovy prospěla, dokážu si celkem představit že pojede u Alzamory s podporou repsolu tovární bike jako jede Crutchlow u LCR. Jinak tovární repsol-hondu si z kandidátů nejvíce zaslouží Rea.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama