Komentáře k článku A co David Pickworth: "Příliš mnoho těch, co nic neví"! zpět na článek →

  • Nepřihlášený Kaktus Čtvrtek 21.prosince 2017, 17:59

    Pravda, sice o tom vime ho.no, co se deje/delo v zakulisi, ale jsem hodne zvedavej, s cim se kdo vytasi, a co bude ta prava pravda, kdo, co a jak to zavinil.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Pátek 22.prosince 2017, 10:27

    Takže si to shrneme... Je spousta lidí, co o tom nic neví a přesto vyjadřují své mínění, ale zároveň Mr. Pickworth ví vše, ale chce, aby jsme se na budoucnost Kieferu ptaly jiných lidí... To se na to máme ptát těch stejných lidí co nic neví a vyjadřují své mínění? Nějak se v tom zamotávám... Není Pickworth bot nebo nějaká umělá inteligence?

    Reagovat
  • Bosso Pátek 22.prosince 2017, 10:49

    Jeden z diskutujících (Gardener) chtěl uzavřít sázku, zda tým Kiefer dokončí celou sezónu 2018... Otázka měla - viděno dnešníma očima - a začne ji vůbec?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Pátek 22.prosince 2017, 11:37

    Mr Pickworth sám sebe zjevně hodnotí podle "Krugera". Jak píše Georgio88. Nikdo nic neví, já vím všechno,ale ptejte se těch druhých, co nejspíš nic neví. :D Bosso: Situace na bojišti se mění každým okamžikem. :P Nejdříve to působilo jako podvod vystřižený z učebnice, posléze to vypadalo, že se to nejspíše uskuteční a nyní jsme se dostali do fáze 1, kdy se mi to jeví opět jako podvod. Uvidíme, jak se celá bitva bude vyvíjet dále a jestli Mr. Pickworth podepíše smlouvu s někým dalším, kdo opět pár hodin po podpisu dostane infarkt!?

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama