Reklama

Valentino Rossi: Je lepší se dívat dopředu, je důležité vrátit se do sedla

Dnes se konala v Austinu také mimořádná TK Valentina Rossiho - v hospitality továrního týmu Yamaha a my vám přinášíme z ní to podstatné:

„Nevím, co se stane během šampionátu. Pojďme se podívat na budoucnost a na tento víkend, bude důležité vrátit se do sedla a okamžitě jet co nejlépe. Okruh je obtížný a čeká nás spousta práce. “, začal TK Valentino Rossi.

„Podíval jsem se zpětně na záznam Grand Prix Argentiny a myslím si to stejné, co jsem řekl bezprostředně po závodě. Ale je lepší se dívat dopředu. Teď není ten správný okamžik spolu mluvit [myšleno s Marquezem], možná někdy v budoucnu“ pokračoval dále Rossi.

„Marquez udělal ještě horší situaci než předtím Zarco [ten potrestán nebyl]. Samozřejmě, že to nebylo vůbec hezké to, co předvedl Zarco, ale situace je prostě taková. “, dodal «The Doctor».

Na téma, že Yamaze se vůbec nelíbilo chování Alessia Salucciho [Uccia], tedy přítele Valentina Rossiho, který «vyhodil» Marqueze, když přišel do boxu Yamahy [společně s Alberto Puigem a Alzamorou], aby se omluvil: „To není pravda, to si jeden novinář vymyslel, který už v minulosti měl neshody s mojí rodinou.“



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama