Reklama

Rossi nejen o sexu v letadle: "No. But something more easy!"

Valentino Rossi je bezesporu fenoménem současného sportu zvaného motocyklová Grand Prix. A není to pouze otázka jeho úspěchů, které jsou jistě nepopiratelné, nýbrž i jeho schopnosti reagovat okamžitě a vtipně na řadu situací.

A protože máme Silvestr, tedy poslední den v roce, tak si některé jeho populární výroky připomeňme včetně těch letošních:

Valentino Rossi je schopen odpovídat způsobem, který se dá také nazvat jako «polical correctness».

Hodně známý je jeho třemi slovy popsaný současný král královské kubatury Marc Marquez: «Little fucking bastard.»

Nejnovější nápis, který má Rossi na límci své závodní kombinézy, je «WLF». Což znamená v jeho vysvětlení: «Evviva La Figa».

Rossi často používá různé nápisy: «Tribu dei Chihuahua» se vztahoval třeba k jeho dětským hrám o indiánech. A také přezdívky jako «Rossifumi»; «Valentinik» a «The Doctor».

Na otázku, kdyby si mohl vybrat osoby, které by ho doprovázely po letošním zranění během tréninku Endura do nemocnice a k operaci, zvolil Valentino Rossi následující: «V první řadě «Madonnu», pro operaci samotnou mého bratra [Lucu Mariniho], na něho je totiž spolehnutí. Sanitní vůz by řídil Morbidelli a Bulega by mohl být zdravotní sestřičkou, má totiž dlouhé vlasy.»

Ve filmu «Rush» došlo k velké rivalitě mezi legendami F1 Jamese Hunta a Nikiho Laudy. Proto se Rossiho také zeptali, která rivalita by měla být nafilmována v jeho případě? «Snad ta s Biaggim. Ale úplně přesně to nevím. Bylo několik hodně legračních událostí mimo závodní trať»,smál se devítinásobný mistr světa, když si vzpomněl na událost z roku 2001 po závodě v Barceloně, kdy mezi Rossim a Biaggi došlo dle očitých svědků na cestě k vyhlášení vítězů k ruční výměně názorů!

Pokud by Márquez, Vinales, Lorenzo a Crutchlow byli pizzami, které by znázorňovali? «Márquez by byla pizza Diavolo s pálivým salámem. Jorge pak pizza s feferonkami a s chili, ale hodně chili. U Mavericka si nejsem úplně jist, snad Funghi s hodně hříbky. To je totiž má oblíbená pizza. Cal by mohla být pizza s hranolky a nahoře s ananasem.»

Valentino, vyskočil by jsi raději s Jackem Millerem z letadla, nebo jel jako spolujezdec s Calem Crutchlowem při nějaké automobilové honičce? «Skydiving jsem asi před 15 lety dělal jednou s Gibernauem v Barceloně, a měl jsem dojem, že mě chce zabít. Naštěstí se padák otevřel. Skydiving s Jackem jako partnerem, to by bylo hodně riskantní. Ale nechat řídit Cala? Ne, to raději Skydiving s Jackem.»

Valentino je ovšem schopný udělat si legraci i sám ze sebe. Řadu let byl viděn ve společnosti s atraktivní mladou ženou jménem Linda Morselli. Po 5 letech - ještě před sezónou 2016 - ale došlo k rozchodu, Linda se později začala objevovat ve společnosti Star z F1 Fernanda Alonsa. To Rossi vzápětí okomentoval: «Linda skok do F1 zvládla, já ne!».

Během 22 let života v cirkuse zvaném paddock Grand Prix už prakticky nemůže na «světlo boží» vyplavat nějaká nová otázka, kterou by snad Rossi ještě nikdy nezodpověděl, ale přesto se jedna objevila: Na otázku, zda jestli je členem «mile high clubu», tedy zda už měl sex během letu, se Valentino nahlas rozesmál: «Zda jsem měl už v letadle sex? No. But something more easy.»



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama