Reklama

Mrkývkův comeback ve Valencii

Dlouhá tříměsíční vynucená a neplánovaná přestávka je za námi a tak, tam kde Mrkva jun. nechtěně 9. července skončil, tam bude nyní také 19. října slavit comeback.

Naposled jela #23 závod – první jízdu šampionátu CEV/ME Moto2 právě na okruhu Ricarda Torma v Cheste u Valencie a zde se symbolicky opět do závodního rytmu vrací.

Bude to s motocyklem Ariane týmu Stratos Racing kubatury Moto2. Aby ale nebyl hozen nejmladší Mrkývka jako „neplavec do hluboké vody“, tak má za sebou dvě svezení: V Brně s motocyklem Honda CBR 600 RR, na Panoniaringu pak s bikem Honda 1000RR. Třetí by mohl následovat ještě následující víkend, ale předpověď počasí není zrovna optimistická.

Pikantností bude jistě souboj #23 a #98, neboť Hanika zde pojede na Mrkvově ex-Kalexu, tedy na motocyklu, s kterým #23 začínala sezónu.

Ve Valencii půjde ale nejen o body, ale také se bude jednat o příští sezóně, takže rušno bude i v zákulisí. Management okolo Jirky Mrkývky zde bude jednat s týmy a manažery ohledně závodění v sezóně 2018! Tedy za jaký tým, s jakým motocyklem a hlavně za jakých podmínek!

Tak držme palce, ať vše dopadne co nejlépe.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama