Reklama

Místo Ruedy bude v Jerezu závodit Perez

José Antonio Rueda nebude tento víkend v akci na Circuito de Jerez – Ángel Nieto. Španěl se ještě dostatečně nezotavil ze zánětu slepého střeva a po zbytek víkendu ho nahradí Vicente Perez.

Před necelými dvěma týdny se José Antonio Rueda kvalifikoval jako druhý na Velkou cenu Spojených států, během které v sobotu trpěl silnými bolestmi žaludku. Nedlouho poté byl Španěl na operačním stole, aby mu odstranili slepé střevo.

Od té doby Rueda pokračoval ve své rekonvalescenci doma a jeho plán byl vrátit se do kubatury Moto3 tento víkend na Circuito de Jerez – Ángel Nieto. V pátek ráno se ale necítil dobře a bylo rozhodnuto první trénink vynechat, nakonec v pátek ze svého boxu nevyjel vůbec. Po konzultaci s týmem Red Bull KTM Ajo se Rueda rozhodl tento víkend odstoupit a zkusit to znovu až v Le Mans za dva týdny.

Talentovaného Španěla v sobotu a neděli nahradí Vicente Perez. Španěl už jezdil za tým v Kataru a Portugalsku, protože Xabi Zurutuza v té době neměl ještě osmnáct roků a tak se ještě nesměl zúčastnit závodu Grand Prix.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama