Komentáře k článku Luca Vitali hodnotí své závodění v Misanu místo Königa zpět na článek →

  • Nepřihlášený Josef_ZX10 Úterý 06.června 2023, 07:47

    No tak snad uz maji jasno i ti, kteri doted pochybovali. Pokud synek jezdi v italskem narodaku rychleji nez ve svete, tak je urcite neco spatne. Vzdy je to o trech vecech, motorka, jezdec, tym. Musi vzdy fungovat tri. Ne jedna, ne dve, vzdy tri. Drzim pesti Oliverovi, aby dostal k dispozici lepsi material a byl schopn ukazat, co v nem opravdu je. Talent na to urcite ma.

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Úterý 06.června 2023, 09:49

    Motorka je vrána, což je veřejné tajemství už druhý rok. Konig na té popelnici nezajede slušný výsledek i kdyby se rozkrájel. Tak mě napadají tři otázky: 1 - co na to pan manažer, nevěděl že motorka je vrána a Konig nebude mít šanci na tom zajet slušný výsledek? 2 - co na to pan otec, pořád ještě věří manažerovi, že pro kluka zajistí alespoň trošku slušný tým s dobrým materiálem? 3 - co na to sám Oliver Konig, je spokojený s tím že bude pořád vozit lucernu a ještě k tomu jezdit za vráně kde se může zrakvit?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Úterý 06.června 2023, 10:00

    To Unavix: Přesně jsi to vystihl. Jen já bych doplnil: Otázka aktuálního pana manažera je absolutně kardinální v dalším závodění Olivera Königa!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Úterý 06.června 2023, 13:06

    Jednoznačně souhlas s diskutujícími v oblasti manažéra. Tam je největší slabina. No a Kawasaki? Letos s ním není schopen nic zajet ani Jonathan, takže v továrně mají na čem pracovat. Před lety ve stejné pozici byla Yamaha a zapracovala až k titulu mistra a ani soukromé týmy nemají proč si stěžovat.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Noo jistee Středa 07.června 2023, 05:51

    Len taká moja myšlienka…aby nám Oliverov meneger nekukal po Slobodovi z 300…. hm hmm hmmm🙈

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Středa 07.června 2023, 08:41

    Noo jistee: Taky bych měl obavy....Doufejme, že ne...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Středa 07.června 2023, 23:37

    Tak hlavne v soucasnosti Kawa neni top material, ani v tovarnim tymu. Kdo vi, jak by jim to slo s Panigale, ktera je sice drazsi, ale uz v serii jde o schopny material, coz Kawa zjevne ani po tuningu italskych tuneru neni.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama