Reklama

Čtyřkolkářka Roučková získala dva Mistrovské tituly

Česká závodnice Ollie Roučková obsadila v konečném pořadí Offroad Quad Challenge 2x první místo.

V předposledním závodě šampionátu v německém KTM-Ring Motodrom Höchstädt útočila na první pozici, v přímém souboji s Majdou Harudovou nepodlehla a k pětici vyhraných závodů se připojilo nejcennější prvenství. A právě v KTM-Ring Motodrom Höchstädt se rozhodlo o Mistrovském titulu Saska v kategorii Ladies za rok 2016.

O druhém Mistrovském titulu se rozhodlo v závěrečném závodě seriálu, kde Roučková nenastoupila díky účasti na Evropském šampionátu Baja série v Bulharsku. Majda Harudová si po boku s Radkem Poršem vyšlápla v Torgau pro zlato a tím pádem se všichni tři (Harudová, Porš, Roučková) stali mistry Saska za rok 2016 v kategorii Quad Team.

Celkové umístění Ladies - 2016:

1. Ollie Roučková - Mogul Big Shock Racing Team
2. Majda Harudová - Haruda Rac racing team
3. Singer Brigit - Singer RAcing

Celkové umístění Quad Team - 2016:

1. Majda Harudová, Ollie Roučková, Radek Porš - Haruda Rac racing team, Mogul Big Shock Racing Team
2. Fitze Marco, Gnan Joachim - Geiling Mohr Racing Team
3. Gnan Christopher, Klotz Finn - Geilling Mohr Racing Team

Kompletní výsledkovou listinu naleznete zde.

Ollie Roučková: „Chtěla bych poděkovat celé rodině, přátelům, teamu, lidem co mi pomáhají a hlavně sponzorům bez Vás bych to nedokázala. Velké poděkování také patří Haruda Rac Teamu Sedlčany, že jsme do závodní sezony 2016 šli společně, jet v týmu byla jiná role než na kterou jsem zvyklá a dalo mi to velmi mnoho. Na začátku sezony jsem doufala v celkové umístění do TOP 5 v německém šampionátu Offroad Quad Challenge, během sezony jsem se nepotýkala s technickými problémy, což mi pomohlo vyhrát kompletně všechny starty do kterých jsem nastoupila. Velké štěstí jsem měla i v tom, že se mi nekřížily závody s BAJA Europe, kde jsem v kategorii mužů obsadila celkové 6. místo.“



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama