Reklama

Australanova mise: West závodí ve 4 seriálech

Díky své náruživosti k závodění na motocyklu je Anthony West světoběžníkem, pořád totiž hledá nějaký motocykl, na kterém se dá závodit. Po závodě MS-Superbike v Doningtonu odcestoval do Japonska, potom nazpět do Evropy a v červenci nazpět do Austrálie.

Trvalé bydliště tak Anthony West vlastně nepotřebuje, svůj čas prožívá buď na závodních okruzích, nebo v letadle, či na letišti.

Chcete příklad? Tak prosím: Po závodě WorldSBK v Donington Park koncem května si sbalil „svých pár švestek“a odletěl do Japonska, kde startoval 5. června v Asijském šampionátu Supersport v Suzuce (s motocyklem Yamaha R6). Už 8. června přistál v Barceloně, kde o víkendu závodil za tým Fritze Tuning v ME-Moto2. A nyní 34letého všestranného jezdce čeká od 17. června za tým Pedercini Kawasaki závod WorldSBK v Misano.

V letní přestávce ho čeká v jeho domovině závod v Mareebě, kde se koná „Stay Upright Supermoto Championship.“

„Supermoto je skvělý trénink s vysokým zatížením. Navíc layout okruhu MakoTrac je fantastický“, vysvětluje dále hodně populární jezdec, který už v MS motocyklů startoval ve všech možných kubaturách, počínaje 125 ccm přes 250ky a 500ky, dále nevynechal ani Moto2 či MotoGP (za český tým Cardion), a SSP a nyní tedy WSBK konče.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama