Komentáře k článku 12h Estoril: PP pro YART, rekord pro Haniku zpět na článek →

  • Nepřihlášený Derny Pátek 16.července 2021, 18:17

    Kája Hanika mezi těmi "důchodci" nemá prostě co dělat, měl by jezdit šampionát MS Superbike, když už Grand Prix Moto3 dopadlo tak, jak dopadlo a na Moto2 nebyly prostě penízky.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Noo jisteee Pátek 16.července 2021, 18:59

    Preto ma prilezitost sa ukazat v Moste. Takze top 10 najhorsie đź‘Ť

    Reagovat
  • Nepřihlášený vlopa19 Sobota 17.července 2021, 09:38

    Já mu ten úspěch v EWC strašně přeju a chápu, že po letech, kdy mu lidi často předhazovali, že nanaplnil svůj potenciál, ho to tam drží... Na druhou stranu, ten kluk má sakra na víc. Ztotožňuju se s názory spousty lidí tady na fóru, že na EWC má čas... Troufám si tvrdit, že ve WSBK by vyniknul- ty velký motorky mu prostě seděj. Jnom mě mrzí, jak s tim nakládá, případně jestli je jeho finanční situace v rámci motosportu tak špatná, nevim.. Doufal jsem, že odjede celej ročník WSSP, tam je to od superbiků už jenom krůček a pokud by zajížděl dobrý výsledky tam (místo v EWC), určitě by o něm bylo víc slyšet. Takhle se v pětadvaceti uplně zbytečně zakopává a jak už tady někdo trefně podotkl- každej další rok bude i pro tu nejvyšší kategorii svym věkem míň a míň zajímavej....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Juwil Sobota 17.července 2021, 19:02

    Pro vlopa19: Myslím, že s vámi mohu souhlasit. Asi jeho působení v kategorii WSSP je otázkou financí. Že to je pořád talent, tak o tom není sporu.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama