Komentáře k článku Tým Petronas-Sprinta 2020 je kompletní zpět na článek →

  • Nepřihlášený Pedro Pátek 23.srpna 2019, 11:24

    Vierge ???? Si dělají srandu že ano ? :D Dejte mi tu jeho motorku a slibuji, že budu padat méně :D

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 23.srpna 2019, 12:58

    Petronas má lepší zázemí než MarcVDS, ale získají jezdce, který má absolutně katastrofální výsledky tam. Syahrina nemá Petronas v lásce i přes to, že JEN DÍKY NĚMU se o MotoGP rozšířil zájem v Malajsii a nesmíme zapomenout na jeho úspěšnou loňskou sezónu v MotoGP, kde však měl kvalitní motorku narozdíl od letošního roku.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Pátek 23.srpna 2019, 14:05

    Vierge je hodne kvalitni a rychlej pilot jen ma letos nehoraznou smulu..a o tymu Petronas neni vyjma Quartarara skoro ani slyest..ze bude jezdit Marini u Petronasu uz neco znamena pro budoucnost..

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Pátek 23.srpna 2019, 14:29

    Souhlasím s Timem. Vierge musí být frustrovaný z Marqueze, oba Španělé, Vierge týmová dvojka a chce se předvést, ale hodně riskuje. Na Mariniho u Petronas se těším a možná jej v roce 2021 uvidíme v MotoGP - Pokud by Rossi (konečně) ukončil kariéru a nechal své místo Quartararovi. Viňales taky neoslňuje a kdo ví, zda si jej Yamaha nechá, nicméně Quartararo je budoucnost a Yamaha o něj nesmí přijít.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Pátek 23.srpna 2019, 14:31

    A ještě bych dodal, že i já sám jsem tady před začátkem sezóny Quartarara pomlouval, že na MotoGP nemá a postup si nezaslouží. Všem nám ukázal, že je skvělý jezdec a díky němu získalo MotoGP hodně. Takových jezdců je potřeba víc a ačkoliv jsem dřív Rossimu fandil, už je čas to v MotoGP zabalit a nechat místo mladým. Dovizioso je stále hodně rychlý a Lorenzo se snad vzpamatuje, ovšem je šance, že se vrátí Dany Pedrosa a to by bylo teprve zajímavé :D

    Reagovat
  • Nepřihlášený NeshyVape Pátek 23.srpna 2019, 18:28

    Navíc se zítra snad dozvíme jestli Jakub podepíše v Moto2 pokud se nepletu někde psal že má team deadline na Silverstone v sobotu ve 12:00..

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama