Komentáře k článku Snoubenci pojedou společně MS-Side zpět na článek →

  • Nepřihlášený Pedro Úterý 12.listopadu 2019, 17:19

    Reakce na poslední odstavec - Tento šampionát má stejný problém jako Alpe Adria atd. Pokud to není na Nova sport / Sport / ČT 4 / Eurosport nebo na jejich stránkách / aplikacích, tak se na to nikdo nepodívá a taky hodně lidí o těch šampionátech neví, což je hlavně u Alpe Adria nebo British Superbike velká škoda. MS-Side jsou v podstatě motorky, ale někteří si myslí, že to je auto :D Ale upřímně ? Nikdy jsem nikoho neviděl / neslyšel se o tomto šampionátu bavit. Já sám neviděl ani 1 závod a kdybych neviděl tyto příspěvky, ani nevím, že to existuje.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Rick Úterý 12.listopadu 2019, 21:40

    Právě proto, že to není nikde moc vidět, není vůbec špatné, když si o tom člověk může alespoň něco přečíst (IDM/MS Side). Koho to nebaví, ať to nečte. Taky čtu jen to, co mně zajímá. Ale nenapadlo by mně omezovat ostatní o to, co mně nezajímá.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Středa 13.listopadu 2019, 07:55

    Tak nějak.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Plastky266 Středa 13.listopadu 2019, 08:08

    Já si to rád přečtu. A rozhodně zde nebudu jmenovat jiné disciplíny, které mne nezajímají, to, že nezajímají mne neznamená, že si to nečtou a rádi jiní... Ano, není to to první na co zde skočím, ale mrknu. A jeden z důvodů asi je, že blaheho času na Masarykově okruhu jsem kouká al na sajdy jak na něco z kosmu :) Průser je, že dnes je MS na silnici jen pár jezdců ve třech kubaturach. Automaticky když tambyly sajdy koukali lidé i na ně a zajímali se víc. No jo doba je jinde, škoda. Ono taky sajdu na normální silnici potkat je rovněž poněkud málo pravděpodobné...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Marťan81 Středa 13.listopadu 2019, 09:25

    jak píšou ostatní, když mě to nezajímá nečtu to. Mě to začalo zajímat, až když jsem viděl jejich průjezdy zatáčkou Franty Šťastného na Jarní ceně Brna. Obrovská rychlost a celý smykem - nádhera. Doporučuji vidět naživo. Např. v Nepomuku nájezdy komplet bokem na kruhový objezd.....

    Reagovat
  • Nepřihlášený jiří Středa 13.listopadu 2019, 11:00

    To mohl napsat jenom polofanda který žije s pocitem, že závody jsou jenom Rossi a Marquez, možná nezná ani toho Rossiho, když už nejezdí na čele. Sajdy byly vždy součástí motosportu, ať už silniční nebo cross. Kdo má pocit, že nejsou zajímavé, měl by se podívat, jak se na tom jezdí, co je za hukot a nejspíš jej to zaujme.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama