Reklama

Snoubenci pojedou společně MS-Side

Snoubenci Bennie Streuer a Ilse de Haas vytvoří v příští sezóně společnou dvojici na tříkolovém motocyklu a pojedou jak šampionát MS-Side, tak IDM. Navíc stroj LCR Kawasaki vymění za Adolf RS Yamaha 600.

Sezóna 2019 byla pro mistra světa z roku 2015 Bennieho Streuera (tehdy vyhrál se spolujezdcem Geertem Koertsem) sezónou, na kterou by nejraději hned zapomněl. Měl sice hvězdného spolujezdce Kevina Rousseaua z Francie, ale ani s ním to nebylo lepší, než celkově až 12. místo v šampionátu MS a v IDM 5. pozice.

Crashe a především mechanické problémy LCR Kawasaki přinesly do týmu neklid a nakonec musel Kevin Rousseau tým opustit. Nebylo to ale z důvodu vzájemné špatné komunikace, nýbrž proto, že dosažené výsledky nestačily na další podporu ze strany francouzské motocyklové federace a Kevin Rousseau by si musel své místo v sajdkáru zaplatit pomocí svých sponzorských peněz....

A tak Kevin Rousseau odchází do sidecaru k mistrovi světa Timu Reevesovi a 35-letý Nizozemec Bennie Streuer vytvoří dvojici se svou snoubenkou a životní družkou Ilse de Haas (24 let). Pěkná blondýna už při různých příležitostech vypomáhala Streuerovi jako spolujezdkyně, navíc sama v IDM startovala se svým vlastním sidecarem jako pilotka.

Tým Streuer Racing ve své nové sezóně pojede komplet se třemi motocykly Adolf RS Yamaha a jeho sestava jak MS, tak v šampionátu IDM je následující: Streuer - de Haas, Tim Reeves - Kevin Rousseau a Josef Sattler - Jeroen Remmé.

Mimochodem, nedávno zde jeden ze čtenářů napsal, proč vůbec dáváme na web materiály o tomto šampionátu, tedy MS-Side, že to vůbec nikdo nečte. Zajímal by mě Váš názor? A děkuji za příspěvky.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama