Komentáře k článku Razgatlioglu má namířeno k Yamaze! zpět na článek →

  • Nepřihlášený Pastell Úterý 30.července 2019, 10:23

    Vůbec se mu nedivím. A pravidla závodu by se taky měla změnit, aby musela startovat celá posádka a v případě zranění jednoho nastoupit náhradník. Takový Hanika tam jel taky zbytečně.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Plastky266 Úterý 30.července 2019, 10:51

    Co se týče pravidel, jde o soutěž týmů ne jezdců, takže fakticky je jedno, kdo na to sedí... Prostě něco jiného než klasické seriály. Co se týče přístupu k Toprakovi, ač nejsem jeho fanoušek, nechápu... Prostě Kawasaki je Rea a Rea chce být absolutně 1 a takový Sykes o tom ví své... Nedivil bych se, kdyby to nebylo trošku od něj, na psychické boje je nomero uno, samozřejmě za řídítky také. Škoda, dvojice u Yamahy mi seděla. Tak snad Lowes místo Melandriho?!?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Úterý 30.července 2019, 10:58

    EWC je soutěž týmů. A pokud to Toprak nechápe, asi opravdu není hoden továrního stroje.

    Reagovat
  • Nepřihlášený OMG Úterý 30.července 2019, 12:36

    Běž Topraku, ať si Kawasaki políbí prdel i s Reou a pejskem Haslamem. Yamaha začala konečně jet, tak proč ne...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Úterý 30.července 2019, 12:55

    Souhlas. Yamaha ho potřebuje a Kawasaki už jednoho egoistů a Pána domu (v tomto případě asi Pána týmu) má, Razgatliogla by tam tak maximálně omezovali, ale ten by rozhodně pejsek nebyl. Co ten Rabat ? Když půjde Razgatlioglu z jeho týmu pryč, tam budou potřebovat jednoho až dva jezdce.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 30.července 2019, 13:23

    Hura, doufam, ze to klapne, a s Yamahou podepise. Jiste, Rea ma bobky, ze by ho mladej turek pojezdil, a taky by se tak asi stalo. đź’Şđź‘Ť

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Úterý 30.července 2019, 13:31

    A kdo ví jak to nakonec bude. Yamaha má taky za jedničku Van den Marka. Pořád si myslím, že Kawasaki zase postaví třetí "skoro" tovární bike. Možná i čtvrtý pro Tita...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Nuvolari Úterý 30.července 2019, 13:32

    Johnny Rea je nejlepší superbiker všech dob, ale tady mají někteří úplně jasno, jak by si ho Turek mazal na chleba... Ať jde muslim zpátky k muslimům a hotovo. A nebo může jít zachraňovat Hondu, když je tak úžasnej.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Nuvolari Úterý 30.července 2019, 13:43

    Nehledě na to, že to údajné svinstvo od Kawy může mít dobrý důvod, že Rea a Haslam jsou malí a nastavení na jejich pozici je víceméně stejné, zatímco Turek je vysoký, takže méně kompatibilní. To asi taky mohlo hrát roli, ne?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 30.července 2019, 14:51

    Hm. Muslimofóbové a fanoušci egoisty Reyi se dostali už i sem.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pastell Úterý 30.července 2019, 15:28

    Že má jinou výšku už věděli když ho brali reprezentovat Kawu. Rea je bezesporu frajer, to jak letos zatnul zuby, sbíral body a čekal na šanci je opravdu hodno mistra.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Christian Úterý 30.července 2019, 15:48

    Rea je dobrý jezdec, ale má problémy s týmovými kolegy, nicméně je #1 pro Kawasaki a v týmu by obstál vpohodě sám, ovšem tovární tým s 1 motocyklem by byla hloupost a Rea by jinam nešel. S Haslamem se ale sžil a ten ukazuje, že stále umí ve svém věku jezdit narozdíl od Camiera a Kiyonariho, kteří na 99% WSBK opustí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Marťan81 Úterý 30.července 2019, 15:54

    Je samozřejmně snažší nastavit motorku pro dva jezdce, než pro tři, takže z pohledu týmu je to logický krok. Chápu, že byli kluci turecký naštvbaný - někam letět, jet dobře a pak nedostat příležitost .... Celkově bych ale řekl, že toho využívají a snaží se vyvinout tlak na Kawasaki, aby Toprakovi dali tovární stroj, nebo jim foukne ke konkurenci.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 30.července 2019, 16:51

    Jasne, ze to je o penezich a tov. stroji. Jenze, pokud Rea rekne ne, tak ne, a to asi bude ta nejvetsi potiz, proc radsi turek pujde jinam (pokud pujde) .

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama