Reklama

Pre-event GP Brna se odehraje na brněnském Prýglu

Tradičně začíná program brněnské Velké ceny už ve čtvrtek, kdy se koná tisková konference a vybraní závodníci se vydají na tzv. Dorna pre-event. Letos ale všichni fandové, jezdci a zástupci médií zažijí úvodní program v neobvyklém duchu.

Jetsurf – výrobce nejlehčích a nejvýkonnějších surfových prken se spalovacími motory na světě spojil síly s brněnským okruhem, Dornou, Monster Energy a vypraví se na Brněnskou přehradu. Tam uvidíte světová esa motocyklové silnice řádit na motorových prknech.

A koho na brněnském Prýglu uvidíte v akci: Bude to Němec Jonas Folger - druhý z posledního závodu MotoGP na německém Sachsenringu; lídr šampionátu kubatury Moto2 Ital Franco Morbidelli; více-mistr světa a druhý v pořadí Moto2 Švýcar Thomas Lüthi; zkušený Ital Mattia Pasini jezdící rovněž v Moto2; na Masarykově okruhu už dvakrát stříbrný v Moto3 v letech 2014 a 2015 Enea Bastianini z Itálie a samozřejmě domácí matadoři Jakub Kornfeil z Moto3 a jezdec královské kubatury MotoGP Karel Abraham - ti všichni budou čeřit vodu brněnského Prýglu.

Těšit se můžete také na exhibiční závod jezdců série MotoSurf WorldCup – světového poháru v jetsurfingu.

Celá akce je dobře dostupná i veřejnou dopravou na autobusové lince 303 a vstup je volný.

Další doprovodné akce pro fanoušky v rámci GP Brna 2017

Středa 2. srpna
17.30 - 18.30 Autogramiáda a rozhovory s motocyklovými závodníky
Galerie Vaňkovka, centrální náměstíčko
Karel Abraham, Jakub Kornfeil, Karel Hanika, Filip Salač

Pátek 4. srpna
19.00 Opening Party agentury Pole Position Travel - VIP stan T1
Cal Crutchlow, Sam Lowes, Scott Redding, Jakub Kornfeil



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama