Komentáře k článku Podaří se Folgerovi stát se stabilním pilotem WorldSBK? zpět na článek →

  • Nepřihlášený Čtvrtek 30.července 2020, 04:50

    Folgera mi bylo vždycky líto... Sledoval jsem ho už v dobách jeho účinkování v moto 3. Vždycky mě na něm bavilo, jak byl tak trochu nenápadnej mezi jmény Viñales, Salom, Rins, Oliveira, Marquez, Miller (neuvěřitelný, že už jsou kromě Luise všichni v motoGP), a přesto s nima dokázal držet krok.

    Reagovat
  • Nepřihlášený badovini Čtvrtek 30.července 2020, 07:45

    naprostý souhlas.a myslím si ze Luis by teď v MotoGp byl už také...snad mu to vyjde a aspoň stabilní angažmá v sbk.nezapomenu na jeho závod na Sachsenringu to byla jízda ...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Čtvrtek 30.července 2020, 12:13

    To Zuzka: Dle Kornfeilova posledního vyjádření ANO. Napsal totiž: Uvidíme se v Misanu. Vše záleží na tom, zda TAS potvrdí Iannonemu trest za doping a Bradley Smith tak zůstane v MotoGP a Kubajz pojede i nadále jeho elektrický motocykl. O trestu Iannoneho se definitivně rozhodne v srpnu; zatím má italský jezdec trest na 18 měsíců, WADA (mezinárodní dopingová agentura) požaduje jeho zvýšení až na 4 roky (jak je to pravidlem třeba u atletů nebo cyklistů), těžko se dá předpokládat prominutí trestu...!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Čtvrtek 30.července 2020, 15:18

    Když už jsme u těch jmen co sou v MotoGP tak všichni tři týmový kolegové Haniky u Aja Miller Binder Oliveira jsou taky už v MotoGP.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 30.července 2020, 17:54

    Já bych do toho zabrousil ještě víc... Jasně; Oliveira a Binder, bejvalí týmoví kolegové... V souvislosti s Hanikou mě hodně dlouho žralo ještě jedno jméno; Enea Bastianini. V RB rookies cupu na Karla neměl, ale v moto3 už to bylo uplně naopak. A Když se pak podíváš na ty jejich kariéry, jak se od roku 2014 vyvíjely... Enea navíc teď vyhrál svůj první závod... Prostě nebe a dudy.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 30.července 2020, 17:55

    první vítězství v moto2*

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 31.července 2020, 16:17

    a zase jsem smazanej, ale blazen si tady jede vesele dal :-) :-) . super, jen tak dal

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama