Reklama

Michele Pirro: Lorenzo & Dovizioso jsou perfektním týmem

Testovací jezdec Ducati Michele Pirro je přesvědčen o tom, že jezdecké duo Jorge Lorenzo & Andrea Dovizioso jsou perfektním týmem, i když také dobře ví, že kvůli Jorge Lorenzovi se toho musí hodně změnit.

Michele Pirro bude testovat od 25. ledna společně s Caseym Stonerem v Sepangu, tedy ještě předtím, než od 30. ledna naskočí na své motocykly Desmosedici GP-17 tovární piloti Andrea Dovizioso a Jorge Lorenzo.

„Nemohu se už dočkat, až to všechno opět začne. V příštím týdnu budeme všechno připravovat na novou sezónu. Ovšem příchod Jorgeho samozřejmě znamená velké změny. Je nám jasné, že nás čeká hodně práce“, je si jistý 30-letý Ital Pirro.

Pirro je přesvědčen o tom, že Lorenzo a Dovizioso jsou perfektním jezdeckým týmem pro vysoké cíle Ducati: „Je to ta správná rovnováha, prostě perfeltní dvojice. Oba mají na věc ten stejný pohled a také podobně uvažují. Jorge už toho sám hodně vyhrál, Andrea z toho může profitovat a využít energii k tomu, aby sám ještě vyrostl.“.

Samotný Michele Pirro má 2017 v plánu opět závody s wild card v MotoGP: „Pojedu dva závody Grand Prix v Itálii a jeden ve Španělsku. Kromě toho budu závodit v italském šampionátu CIV.“ (S pneumatikami Pirelli - pozn. Bosso).



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama