Reklama

Marquezův comeback už v Portimau

Jak dnes oznámil ve své TZ tým Repsol Honda, tak 28-letý šestinásobný mistr světa v «premier class» Marc Marquez je připraven ke svému comebacku. 22. března bylo oznámeno, že 12. dubna padne rozhodnutí, zda se Marc Marquez vrátí do sedla RC213V, ale už dnes je vše jasné!

V TZ se doslova píše: „V rámci kontroly provedené u Marca Marqueze lékařským týmem Hospital Ruber Internacional čtyři měsíce po operaci pod vedením lékařů Samuela Antuna a Ignacia Rogera de Oňa a složené z lékařů De Miguela, Ibarzabala a García Villanuevy pro infikovanou pseudoartrózu u pravé pažní kosti byl nalezen velmi uspokojivý klinický stav se zjevným pokrokem v procesu konsolidace kostí. Za současné situace se Marquez může vrátit k závodění za předpokladu přiměřeného rizika, které implikuje jeho sportovní činnosti.“

S velkou pravděpodobností tak uvidíme Marca Marqueze už při závodě Grand Prix Portugalska (16. - 18. dubna), předtím ale musí španělský tovární pilot absolvovat ve čtvrtek test u oficiálního lékaře závodu.

Zdroj: Repsol Honda



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama