Komentáře k článku Davide Brivio potvrdil jednání s Lorenzem zpět na článek →

  • Nepřihlášený Kaktus Pondělí 21.května 2018, 18:51

    Pral bych si, kdyby sel Petrux do tovarny. Jankovi Suza zacala sedet, byla by ho skoda...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Martin Pondělí 21.května 2018, 21:18

    Petrux je letos nic moc na to ze vlastne uz tovarnu jede. Spis bych to videl na Jacka)jinak at si jeste nechaji Chorcheho, at se tam utrapi a nakonec jeste vse hodi na Gigiho))

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 22.května 2018, 07:00

    Lorenzo Suzuki néééé

    Reagovat
  • Nepřihlášený Vlopa19 Úterý 22.května 2018, 09:18

    Nechápu, proč by Suzuki měla brát Lorenza, když se jim začína formovat Rins. A Iannone taky neni vůbec marnej, což se o Lorenzovi říct nedá.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ! Úterý 22.května 2018, 17:25

    Suzuki je stale ve vyvoji (kdyz odhledneme od toho ze v MotoGP probiha vyvoj kontinualne), neni to hotova motorka jako Honda/Yamaha/Ducati.
    Rinse uz maji podepsaneho, od Iannoneho cekali zrejme vice ("hotovej" jezdec), takze se jim nikdo nemuze divit ze premysli o vymene za jineho hotoveho jezdce (Lorenza) - zvlast kdyz by je nestal ani $ .
    Lorenzo na Suzuki muze jen prekvapit. Na italske Ducati si vylamal zuby jeste vice nez svyho casu Rossi (nynejsi Ducati je vysoce konkurenceschopna, viz. Dovi). Naopak Japonske motorky jsou neco jineho a Lorenzovu stylu jizdy muze Suzuki sedet lepe.
    Na druhou stranu, vzhledem k tomu ze na TOP te motorce jeste neco schazi, osobne bych podepsal z tech 3 Morbidelliho. Budou mit s Rinsem moznost si tu motorky vicemene prizpusobit pro sebe. Oba jsou mladi, rychlost prokazali.

    Naopak Iannonemu by to mohlo na Aprilce jit podobne jak A.Espargarovi. Redding je tam velice marnej (coz prokazal uz na Ducati). Otazkou je spolehlivost Aprilie, aby to nedopadlo tak ze bud s ji Iannone zahodi nebo mu prestane jet.

    A neodpustim si - Honda ma Marqueze, nemusi tak nic vymejslet, druhou motku nepodepsanou. Coz takhle udelat vsem radost a nabidnout ji Reovi? >:)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 22.května 2018, 20:35

    Lorenzo je jak nejakej mladej,ne moc zkusenej, kterej se chce dostat do nejakyho tymu - prachy dostane od Monstera, a jeste da ze svyho dva mice jako "dekovny" , ze ho vzali :-) , aby mel kde vubec jet, pristi rok. To je neskutecny, jak muze 5 nasobnej mistr sveta dopadnout :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fullgas1 Úterý 22.května 2018, 21:50

    Prave som čítal na jednom talianskom webe že sa uvažuje nad treťou tovarenskou yamahou a tu by mal osedlať Jorge...

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama