Komentáře k článku Bomba!!! Filip Salač bude týmovým kolegou Kornfeila! zpět na článek →

  • Nepřihlášený Středa 05.září 2018, 12:39

    Zajímalo by mě, čím Prüstela ohromil, krom zřejmě 550.000,-€, které za sedačku bude muset někdo zaplatit? To dá tu raketu p.Šťovíček ze svého? Nebo to zaplatí AČR? Chudáci ostatní děti, kteří nemají tatínka jmenovaného manažerem juniorské reprezentace, na ty už dlouho nic nebude.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 05.září 2018, 16:47

    To je pravda. Tohle je na tuty posledni mladej cech, kterej se dostal tak vysoko.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 05.září 2018, 17:28

    Bomba, Bomba, Bomba !!!! Snad budou skvělé výsledky u obou a Filip bude dobrým nástupcem Kubajze. Hned ze začátku špičkový tým, tak snad se rychle zabydlí. Byla by škoda takový materiál nevyužít.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Středa 05.září 2018, 19:12

    Četl jsem, že by krom Mot3 měl Šťovajs spolupracovat s Prüstlama i v FIM CEV... To nám to s tím Cuna de Campeones dlouho nevydrželo. ;)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ježura Středa 05.září 2018, 20:14

    Jsem zvědav na německý fandy jak to budou rozdejchávat. Tim Georgy, Dirk Geiger, Mathias Megle atd. Out !!!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Martin Čtvrtek 06.září 2018, 20:58

    Neprihlaseny: nevidím do toho, ale úkolem autoklubu by melo byt dostat Čecha do MS. Pokud to stoji peníze, pak je dobře, že to Autoklub zaplatí. Pokud by byl manažerem třeba Novák, a MS by jel malej Novák, tak by se zase nedostalo na ostatní. Nikdy tam nemůžeš poslat všechny, je to trychtýř. Navíc o Filipovych kvalitách asi není třeba pochybovat. Pokud to tak bude v dalších letech pokracovat s dalšími jezdci, bude to jen dobře. Ta částka, se mi zdá trochu prestrelena na Moto3

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 07.září 2018, 10:06

    Tak myslim, ze Filip rozhodne prokazal, ze na to byt ve svete ma,! A jak bylo receno na TK nikdo jiny tady ted neni. Jestli budeme mit pokracovatele se uvidi. Autoklub nemuze podporovat kazdeho, proste jen ty nejlepsi v kazde discipline! Sponzory si kazdy musi najit sam a samozrejme sponzori si vybiraji take sami..podle jezdeckych kvalit, sympatii, atd..! Takze psat tu o tom, kdo, co a kolik se zaplati? Co je komu do toho? A ta castka co tu padla? Za tu by jezdil jen nejezdec a blazen.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Helga Sochová Třebíč Úterý 06.listopadu 2018, 19:20

    Mám velkou radost a přeji Filipovi (mému pravnuku) hodně úspěchů !

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama