Reklama

Vostatek na Mandalice nepojede

Český jezdec Ondřej Vostatek se ze známých důvodů (psali jsme o nich hodně podrobně) nezúčastní WorldSSP 2023 jako stabilní pilot, ale je evidován u DWO jako náhradní jezdec, Takže se ani nelze divit tomu, že dostal nabídku startovat při druhém závodě letošní sezóny na okruhu Mandalica v Indonésii.

Po zranění Adrian Huertase (MTM Kawasaki) při prvním australské závodě - kolize s Yari Montellou - došla od týmu MTM nabídka pro českého jezdce startovat při «Motul Indonesian Round» na okruhu «Pertamina Mandalika International Street Circuit», ovšem 18-letý český talent ji musel s díky odmítnout, neboť nezapadala do předem naplánovaného scénáře už připravených a domluvených testů ve Španělsku za český tým New2Projekt.

V březnu čeká Vostatka druhý turnus jarní přípravy v Aragónu a pak od 18. - 19. března oficiální testy ESBK s českým týmem New2Projekt v Jerezu. Po té bude mít pražský jezdec ještě čtyři dny privátního testování. Poslední víkend v březnu pak vypukne sezóna španělského mistrovství, kde by chtěl v každém závodě bojovat o pódium.

Navíc se v března bude oficiálně jednat o nabídkách pro Vostatka na rok 2024 do Mistrovství světa Supersport.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama