Komentáře k článku Königova šance do WorldSBK 2024 ještě trvá zpět na článek →

  • Nepřihlášený Roman Pondělí 20.listopadu 2023, 17:55

    Tak volná je i Kawasaki a továrna by moc chtěla mít stále pět strojů. Tři budou nové (tovární tým a Puccetti) a dva letošní modely továrny jsou k dispozici (Viňalez a ????) ....je to o možnostech, penězích a kvalitě jezdce.

    Reagovat
  • Nepřihlášený miramara Pondělí 20.listopadu 2023, 19:25

    Štovík něco prodá a bude flek..

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Pondělí 20.listopadu 2023, 19:41

    Fakt si myslíte, že dá někdo jezdci který 2 roky vozí lucernu půl milionu EURO na sezonu? Tedy pokud mám správné informace, že nová Ducati pro WSBK vyjde na milion euro.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pastell Úterý 21.listopadu 2023, 10:59

    Na těch netovárních kawách nezajel nikdo nic převrtaného. Oliver byl vždycky na dostřel jezdcům jako Syahrin, který jezdil MotoGP. Věřím, že s trochu lepším materiálem by tam ty body házel. A držím palce at to vyjde.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Honza Úterý 21.listopadu 2023, 19:16

    unavixi a co vozil rabat, sykes a jini na srovnatelnem materialu ? jeste ze lidi co o tom rozhoduji to maji porovnane :D

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Středa 22.listopadu 2023, 10:21

    @Honza to jako že Konig je stejně dobrý jezdec jako tebou jmenovaní mistři světa Rabat (Moto2) a Sykes (WSBK). :-D

    Reagovat
  • Nepřihlášený Honza Středa 22.listopadu 2023, 10:33

    ne, jako ze ty jsi debil :D

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Středa 22.listopadu 2023, 17:43

    @Honza nesuď lidi podle sebe, všichni prostě nejsou mdlého ducha jako ty. Jen zoufalec jako ty může přirovnat kluka bez životního výsledku s jezdci kteří byli mistry světa.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Martin Středa 22.listopadu 2023, 20:30

    Kdyby soudil kluka bez životního výsledku tak přirovnává k tobě .

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ivan Čtvrtek 23.listopadu 2023, 09:21

    Unavixi, vyndej si hlavu ze zadku a koukni se co ma Oliver za sebou, my co opravdu sledujeme vime, ty jsi jen jeden z pseudofanousku ve dlouhe cechacovske rade, Honza to nazval presne - debil

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Čtvrtek 23.listopadu 2023, 10:51

    @Martin kolikrát zajel Konig v SSP 300 aspoň na bednu krom třetího místa v Mostě 2021, pouč mě. Titul mistra světa jako Rabat nebo Sykes nemá. Tudíž příměr k těmto dvěma jezdcům je úplně mimo. @Ivan debila si nech pro svého fotra. Rozhodně nejsem fanouškem Koniga, ani si na to nehraju jako ty. Mě zajímá na základě čeho srovnává @Honza Koniga s Rabatem a Sykesem, že je staví na stejnou úroveň. Je to podle počtu vítězství v závodech nebo podle počtu získaných titulů mistra světa, nebo podle počtu získaných bodů? To sou podle mě kritéria který zajímají sponzory aby do něčeho dali půl milionu euro. Nebo v dnešní době už stačí říkat on na to má, kdyby měl lepší motorku, kdyby, kdyby, kdyby.....? Pouč mě ať sem v obraze.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 23.listopadu 2023, 16:12

    unavix - naprosta pravda. Souhlas.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ivan Čtvrtek 23.listopadu 2023, 16:32

    unavixi, nauc se cist, nikdo Koniga nesrovnaval s jmenovanymi jezdci, Honza se jen zeptal, co zajeli na srovnatelne technice a kdyby jsi ho sledoval, vedel bys kolikrat byl v 300 sestrelenej z pozic na bedne, ale u tebe je to zbytecny, ty jsi jen zaujaty zakomplexovany debil, jak zde jiz zaznelo, peace

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Čtvrtek 23.listopadu 2023, 17:25

    Ivánku debil je leda tvůj fotr když tě nenaučil slušnému chování. A protože si mdlého ducha, tak ti prozradím tajemství - historie se neptá kolikrát kdo spadnul, dokonce se za pády a nedojetý závody nedávají ani odměny. Historii zajímá pouze umístění na bedně, celkové pořadí a počet titulů.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Honza Čtvrtek 23.listopadu 2023, 17:40

    @ivan - to vemeno unavixe ignoruj, sve komplexy predvadi vsude, proste potrat co nic nedokazal bo nic neumi

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Čtvrtek 23.listopadu 2023, 20:49

    @Honza ty si musel mít hodně těžký dětství. Vypadá to, že tě týral nebo zneužíval tvůj vlastní otec. Měl by sis najít odbornou pomoc.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fanoušek Pátek 24.listopadu 2023, 09:02

    Nechápu, proč zde komentují ti, kteří mu nefandí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Honza Pátek 24.listopadu 2023, 09:41

    unavixi, tvou anamnezu nam vypravet nemusis, vime, ze fotr te nesetril a musel jsi s nim ke zpovedim i do kostela :D @fanousek - amen

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Pátek 24.listopadu 2023, 12:04

    @Fanoušek protože svoboda slova.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fanoušek Pátek 24.listopadu 2023, 15:43

    Svoboda slova? To je přeci hloupost. Vždyť je to sport, zábava, odreagování. Už X let sleduji všechny weby, závody a baví mě to. Někomu fandím, někomu ne. Ale hodnotím a píšu jen na toho, komu fandím, protože ho logicky sleduji. Ať je to jak chce, tak jsem rád, že Oliver v SBK je. Každý kdo tam je, tak se tam musel nějak procpat a zadarmo to nebylo. Sám závodím a vím moc dobře jak to v dnešním sportu funguje. A upřímně lituji lidi, který někoho kdo závodí a snaží se špiní a demotivuje. Takže asi tak.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Honza Pátek 24.listopadu 2023, 16:29

    @fanoušek - zbytečný, tenhle nýmand vůbec netuší co píšeš, on netuší ani co píše sám, naprosto zbytečný zviřátko

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Pátek 24.listopadu 2023, 17:48

    @Fanoušek svoboda slova je hloupost jo. No to potěš koště, ty seš ale dáreček. Ty by si rád kádroval a určoval kdo, kde, jak a k čemu se může vyjádřit. Pro tebe je Čína země zaslíbená. A kdo koho špiní nebo demotivuje? Leda jezdec sám, kterej nemá výsledky a nebo blábolivá videa na nova sport kde každý víkend slyšíme jaký je to super talent. Tak já si počkám až vyhraje první závod WSBK, pak až vyhraje titul WSBK a pak vám sem přijdu napsat že ste měli pravdu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fanoušek Pátek 24.listopadu 2023, 18:26

    Hloupostí bylo myšleno vaše odpověď na moji první zprávu. Ale nemám v plánu si tu psát a vzájemně se urážet. Všem jezdcům z ČR fandím a fandit budu. Vám bohužel asi od plivání do nich nedokážeme pomoct, tím pádem není či řešit. Ať se daří. (y)

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama