Komentáře k článku König dojel v Aragónu poslední zpět na článek →

  • Nepřihlášený Pondělí 25.září 2023, 05:46

    Je to strašná bída, zajímalo by mě názor týmu

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Pondělí 25.září 2023, 07:08

    Názor týmu, není tajný. Aktuálně mají prioritu Supersporty, sedačku v superbikách má Oliver od tatínka zaplacenou a moc se s tím nedá dělat, čekat do konce sezony a diplomaticky se rozejít. Na příští sezonu, dokoupit setup od Kawasaki co má momentální Puccetti a zřejmě i Pedercini a uzavřít smlouvu s novým jezdcem.....osobně chápu, že se jim nechce investovat do stroje, který vodí jezdec, který nemá progres. Ale není to chyba Olivera, ale jeho managera.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 25.září 2023, 08:47

    Díky za informaci. Olivera je mi líto

    Reagovat
  • Nepřihlášený x Pondělí 25.září 2023, 10:02

    Jedno je jisté, takhle to pokračovat nejde. Snad přijde a nebo se vyjedná sedačka dobrého týmu v ssp.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Pondělí 25.září 2023, 10:47

    A pomohlo by zbavit se současného managera a také toho riding coache ! A vrátit se do supersportů, které ve světě úmyslně přeskočil...V Alpe Adria je jezdil, moc se mu ale nedařilo a tak se vrátil do SSP300.

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Pondělí 25.září 2023, 15:30

    Že nemá kluk rozum se dá čekat. Je mladej a ego vypisuje vysoké účty. Že ale nemá rozum otec a hlavně manažer, to mi hlava nebere. Kluk neměl pořádný výsledky v SSP300 a někdo si myslel, že výsledky přijdou přeskočením SSP600 rovnou ve WSBK. Ale pokud je dost peněz, tak bych klukovi zaplatil sedačku na Ducati. Ať má ještě rok nebo dva zábavu. A taky se určitě dobře se na "povolání" jezdec WSBK chytaj roštěnky.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Pondělí 25.září 2023, 16:10

    unavix + Derny .... on je totiž problém sehnat sedačku v Supersportech s vizí do budoucna pro kluka, který není top jezdec. Supersporty fungují na jiné bázi, sedačky se kupují jezdci sponzorskými penězi. Ale týmy chtějí výsledky a kluci ač mají zaplaceno, snadno skončí po pár závodech. Zde ty výsledky musí prostě být vidět, ne třeba přímo body, ale progresem, zrychlením, bojovností. A když nejsou, peníze přinese jiný, nebo přinese výjímečný talent. Proto manager Olivera tuto třídu vynechal. Musel vidět, že kluk sice má zájem, má chuť, chce jezdit, má i nějaký talent, ale ne takový jako má třeba Vostatek, Salač nebo Hanika.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Pondělí 25.září 2023, 16:37

    To Roman: To má logiku, co píšeš. Že v supersportech musí skoro všichni donést sponzorské peníze, to se ví. Proto někteří raději odešli, ačkoliv jezdili na pódia: Třeba jen namátkou Krummi, Odendaal.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama