Komentáře k článku Velkou cenu Brna budeme podporovat, vyplatí se to, tvrdí nový hejtman zpět na článek →

  • Nepřihlášený Martin Sobota 10.prosince 2016, 09:09

    Článek jsem četl již včera a vidím v něm dvě nejasnosti, o kterých jsem myslel že je tomu jinak. Nevím, proč pan Šimek plete Monzu do kalendáře MotoGP, když v něm vůbec nefiguruje. Nemyslel náhodu Mugello? A pokud se nepletu, tak i v Motegi se neplatilo, zalistovací poplatek platila Honda. Jak tomu tedy je? Děkuji, Martin.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Sobota 10.prosince 2016, 09:29

    Absolutní souhlas, také mě to hned trklo. Jistě na Monze se už dlouho z bezpečnostních důvodů nejezdí závody Grand Prix a ani WorldSBK, takže ten příměr panu Šimkovi nevyšel. Japonské Motegi je sice testovacím okruhem HRC - tedy Hondy, takže se platit musí a je jedno kdo. Mugello je tratí Ducati, ale tam se platí určitě: Jestli Ducati nebo místní kraj (země) opravdu nevím. Testovací okruh neznamená, že Dorna nebude chtít peníze...Takže se platí Dorně všude!!! Navíc smlouvu nepodepsal Hašek za sebe, nýbrž za Spolek pro GP ČR v Brně, který loni založilo statutární město Brno spolu s Jihomoravským krajem.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pastell Sobota 10.prosince 2016, 11:57

    Hlavně, že se pojede :)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Nuvolari Neděle 11.prosince 2016, 20:47

    Před dvěma lety to podle okruhu generovalopřes sto tisíc. Letos Abája mluvil v televizi o 200 tisících. Hejtman za Anofert tam vidí už čtrt miliardy. Nesnáším lhaní a chce se mi zvracet.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama