Komentáře k článku Oficiálně: Bautista neprodloužil u Ducati zpět na článek →

  • Nepřihlášený Plastky266 Pátek 09.srpna 2019, 12:00

    Škoda... Myslím pro obe strany. Ale uvidíme...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Pátek 09.srpna 2019, 14:39

    Tak myslím, že stroj dostane Miller, a má šanci být hodně rychlý. Proto také nepodepsal nic v MotoGP. O Reddingovi se sice neoficiálně šušká všude, ale je to jako s Bautistou, zdaleka BSBK nevyhrál a zda vůbec on chce do WSBK je také otázkou. Lorenzo se k Ducati nevrátí, myslím, že spíše ohlásí ukončení kariéry. Ducati ale může sáhnout i ve WSBK po italském jezdci.

    Reagovat
  • Nepřihlášený jpr 13 Pátek 09.srpna 2019, 18:24

    Velká chyba Bautisty,ducati mu sedí,ovládá se podobně jako moto2,což je přesně to co on potřebuje. Honda nebude mít příští rok ještě na titul. V moto gp a sbk nestačí být jen rychlý,ale musíte si umět vybrat to co Vám sedne a mít taky štěstí. S Ducati ho opravdu měl. Ale přeji mu aby Honda byla top.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 09.srpna 2019, 18:43

    nj, ducati mu sedla, ale honda dobre zaplatila :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Pátek 09.srpna 2019, 22:42

    Právě, že to je chyba Ducati. Daviese, který v podstatě nic nepředvedl kromě 1 výhry a beden asi 5 dohromady, si podepsali na 2 roky a na jeho výkony mu dali až nesmyslnou výplatu. Bautista přišel jako nováček, ale měli mu ještě v průběhu sezóny zněkolikanásobit plat, zvlášť po 10. výhře v řadě. Nedivím se, že jim frnknul k Hondě, ale s tou má dobré vztahy ještě z dob, kdy s nimi jezdil v MotoGP za Gresiniho, kde získal i pár beden. Je to kvalitní jezdec a přesně takového potřebují. Kolotoč přestupů wsbk by se mohl každou chvíli roztočit, hlavně mě pak zajímá 2. jezdec Hondy, co Pirro / Redding a jak to dopadne s Razgatliogluem a Yamahami. To se snad do konce srpna dozvíme.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Pátek 09.srpna 2019, 22:44

    Jako vitez WSBK si mohl zajistit nejlepsi mozne podminky. Tahle smlouva bude o penezich, ale pro budoucnost je to chyba.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama