Komentáře k článku MotoGP: Jezdecký trh se rozjel - kdo získá Zarca? zpět na článek →

  • Nepřihlášený Gardener Úterý 16.ledna 2018, 10:29

    Uvidíme, jak to Zarcovi letos půjde? A vůbec celé Yamaze. Kdo ví, jestli budou schopni vyřešit tu odcházejízí zadní pneumatiku!? Mám divný pocit, že jak Yamaha, tak Suzuki (stejné koncepce motoru), tratí na nových Michelinech. Někdo tvrdí, že na neschopnosti se přizpůsobit jednotné elektronice.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Balada Úterý 16.ledna 2018, 11:15

    Já si tipnu že to tak horké nebude a že bude méně změn než v roce 2016. U Hondy, Yamahy a Ducati se sestava měnit nebude u Suzuki, KTM, Aprilie možná ano. Taky jsem zvědav kam zamíří J.REA až se letos stane nejúspěšnějším superbikerem všech dob.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Kaktus Úterý 16.ledna 2018, 17:42

    O "Peccovi" jsem to cetl uz vcera, ale ze by neprodlouzil Danillo, to by se me nelibilo. Jasne, pokud na tom bude hur, nez Miller, ok, ale rad bych videl Petruxe vs Bagnaiu v Pramacu. Pokud Vale neprodlouzi, bude Zarco jasnej u Yamahy, ale predpoklad je , ze Vale neskonci, takze u KTM by ho asi zaplatili, a dobre, a myslim, ze by KTM Johanovi sedela. A ze by "preplatila" Vinalese Suza? Hmm, to spis ne. Co me trosku sere, je Janek. Mel by letos kure.sky zabrat, at neskonci "na dlazbe" .

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama