Komentáře k článku Marc Marquez vyhrál festival pádů, Abraham crash zpět na článek →

  • Nepřihlášený Timo Neděle 16.června 2019, 17:12

    U Lorenza to byla chyba i závodni incident..Dovi jako jedinej nejel ze slipstreamu tak šel optimálně na brzdy i opatrně, protože nečekanejch pádů na předek v nizké rychlosti má Ducati letos hodně (viz 2x Petrux a Abr v zavaděcích kolech)..Honda má neskutečnou aerodynamiku ze slipstreamu jako zbraň proti Dovimu a tak šli všichni Lorenzo Viňales, Rossi hodně pozdě a ostře na brzdy a byli dlouzí Dovi byl Lorenzovi ve stopě tak co měl jako dělat..Viňalese sestřelili za poslední rok v závodě snad už 5x..Ducati bezkonkurenční starty na tratích s dlouhou cílovou rovinkou..Yamaha má opět skvělý finiše v závodech to potvrdil Quartararo..Abraham asi neumí pracovat s gumama..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Neděle 16.června 2019, 17:24

    Lorenzo se zase předvedl. Já a většina fanoušků na něj má negativní názor, který je bohužel pravdivý. Škoda, že to Abraham nezvedl, dojel by nejhůř 14. a kdyby se nic nestalo, byla by top 10....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Neděle 16.června 2019, 17:30

    Lorenzo je v klidu smlouva mu běží odjede si do Švýcarska na natočit par reklam a za dva tydny v Assenu to opět odkrouzi..připadá mi otravenej z biku jako Pedrosa..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Josef Johánek Neděle 16.června 2019, 21:28

    Je škoda že Karel nedojel. V SUPERBIKE se mu před lety lepé dařilo.

    Reagovat
  • Nepřihlášený borja Neděle 16.června 2019, 21:33

    Ja si myslim, ze Lorenzo letos skonci v motogp. Pokud se mu teda nepovede neco, jako loni u Ducati. A mladej Marquez by ho zastoupil lip. Nebo Crutchlow do tovarny, a mladej Marquez misto neho.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Christian Neděle 16.června 2019, 23:17

    Kdyby se Lorenzo nenechal unést, nehavaroval by. Snaží se, aby na Hondě jezdil jako na Ducati minulý rok, ale potřebuje minimálně 1 sezónu na to, aby si zvykl. Pal se uvidí a budeme moct soudit, nicméně Viñalese, Rossiho a Doviho, je mi opravdu líto, ale zase to nahrálo do karet Quartararovi a Petruccimu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 17.června 2019, 19:33

    borja, Crashblow by měl nahradit Lorenza, jezdec, který z 18ti závodů v sezóně, v 15ti spadne? :D. To by museli být u Hondy úplní idioti.... Jorge to včera po**al, ale Callovo "optimistické" a na totálně nesmyslném místě předjetí a následný pád, určitě potěšil jeho zaměstnavatele. Motorka na srač*y a ani bod. A takovéhle minely má Crashblow stále

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Úterý 18.června 2019, 16:12

    Kračlov môže byť rád,že je tam,kde je....

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama