Reklama

Leon Haslam zůstává v BSB i na rok 2017

Leon Haslam podepsal na novou sezónu 2017 smlouvu přímo s Kawasaki UK a s týmem Bournemouth bude opět závodit v britském superbikovém šampionátu.

Ačkoliv Leon Haslam zajistil týmu JG Speedfit GBmoto Kawasaki titul vice-mistra BSB 2016, tak týmový šéf Mark Smith-Halvorsen po skončení sezóny svůj tým uzamknul.

Haslam se potom pokoušel uzavřít smlouvu přímo s Kawasaki UK a to se mu také podařilo. 33-letý Brit se s týmem Pete Extances Team Bournemouth Kawasaki vydá do boje v britském šampionátu BSB.

Jako náhradník se «Pocket Rocket» postaral při sezonním finále WorldSBK pátým místem o nejlepší umístění týmu Kawasaki Pedercini v jeho historii na suchu, a jen tak potvrdil, že patří do absolutní špičky tohoto šampionátu, bohužel se pro něho odpovídající místo na startovním roštu s konkurenceschopným motocyklem nenašlo.

Také v japonském superbikovém šampionátu potvrdil Haslam minulý víkend dvěma druhými místy na okruhu Suzuka, kde startoval s wild card, že jeho druhé místo v prestižním závodě EWC «8h from Suzuka» za tým Green Kawasaki nebylo náhodné.

Jeho týmovým kolegou bude Luke Mossey.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama