Komentáře k článku Kornfeil má 5. podium v kariéře, 14. Salač zpět na článek →

  • Nepřihlášený cappisko Neděle 30.června 2019, 17:39

    Každýmu jiným metrem připravili Jakuba o 1 místo.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Neděle 30.června 2019, 18:42

    Nádherný závod, ale vůbec z toho nemám radost, toto byla krádež vítězství ! Arbolino, Fenati, McPhee, Rodrigo a další udělali to samé, ale žádná penalizace pro ně... No co už. Bedna to je, ale po myšlenkách na jisté vítězství to je hořkosladký konec víkendu. Filipovi k těm 2 bodům taky gratuluji :)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Josef johánek Neděle 30.června 2019, 19:10

    Parádní závod. škoda že Jakub byl Penalizován.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 30.června 2019, 19:37

    Na tomhle bylo hezky vidět, že na to Kubajz fakt má. Věděl, že pokud nezabere, bude vítězství i podium v trapu. Když přišla ta pentle, myslel jsem, že je po všem, že to ani na tu bednu nevyjde. Během dvou, tří kol ale dokázal, co jsem u něj snad ještě neviděl. Skutečně dominoval, dokonce i anglický komentátoři ho ještě ve chvíli, kdy atakoval čtvrtý místo, pasovali do role nejsilnějšího kandidáta na vítězství. Za mě určitě jezdec dne. Dneska na něj neměl nikdo. Slušná kvalda přetavená v bednu za naprosto běžnejch podmínek a na trati, kde se těžko odtrhává pole, ale jede se od začátku do konce ve vlaku. Snad ho tenhle závod nakopne a ve zbytku roku se zkusí přiblížit TOPU. Podle mě na to má. Opravdu zapracoval na agresivitě, souboje nevypouštěl, neuhejbal. Kdyby se mu dařilo dál zajíždět dobrý kvaldy, neni nic co by mu v tom bránilo. V závodě dokáže bejt stejně dobrej jako kdokoli jinej v poli. Jen tak dál; ostrý lokty, zdravá drzost a jasná vize: "Jedu dopředu!" žádný kalkukace typu: "každej bod má cenu zlata.". V takhle silný konkurenci musí jezdit nadoraz jako teď v Assenu. Go 84!!! 💪

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Neděle 30.června 2019, 22:29

    Kuba moc potesil a prekvapil. Mozna dostal strach ze zlepsujiciho se Salace. :D

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Neděle 30.června 2019, 22:39

    Jeste bych vypichnul jednu vec. Kuba je jasne nejlepsi KTM. Dalsi je az 9-ta. Bez te lenalizace by to byla naprosta bomba!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Neděle 30.června 2019, 22:45

    Nejlepší KTM dnes byl a i celkově je v top 3. Canet a Masía jsou před ním, ale ti jsou jiná liga (draví mlaďoši ze Španělska), nicméně Kubajz jezdí lépe než Binder / Migno, kteří už tu bednu měli a je tak nějak na úrovni s Viettim. Kdyby Kubajzovi ještě pár beden padlo, nezlobil bych se.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Pondělí 01.července 2019, 07:52

    Long lap pro Kubu asi zaslouženej co sem si všiml v TV tak překročil limit tratě ještě dvakrát v jinejch sektorech..chyba je jestli nebylo varování..

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama