Reklama

Konec přátelství v týmu Bardahl Yamaha!

Navenek vše vypadá jako v ideální jihoamerické telenovele, ale v zákulisí to hodně vře. Tým Bardahl bratrů Evangelistových dominuje MS-Supersport dle libosti, oba dva jezdci stáli v každém ze 7 závodů na stupních vítězů, poslední čtyři závody to byl vítězný double.

23-letý Ital Caricasulo udělal v domácím závodě v Misanu vše proto, aby vyhrál. Ovšem v posledním kole 29-letý Krummi ze Švýcarska vycenil zuby, vystrčil lokty a od bojovného Youngstera si nenechal vůbec nic líbit.

„Vždycky jsem se choval jako gentleman a on toho v několika posledních závodech využil. Před závodem jsem si ale řekl, tentokráte už ne. Poslední 3 zatáčky byly hodně agresivní, jeli jsme prostě úplně jiný level.“ , je názoru starší z obou týmových jezdců, tedy Krummi.

Samozřejmě, že Caricasulo to má jako Ital v italském týmu jednodušší, i když Curyšan Krummennacher má za ženu Italku Serenu.

Všichni ale už i navenek poznali, že Federico Caricasulo je miláčkem týmu Evan Bros.

Týmoví šéfové i nadále vidí tento interní souboj neutrálně a my musíme být zvědavi, jak dopadne další závod v Donington Parku a jak se celá situace bude vyvíjet v dalším průběhu sezóny.

Mimochodem: Krummi má na svém kontě 160 bodů, tedy o 22 více, než Caricasulo.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama