Reklama

Jake Gagne místo Nickyho Haydena?

Tým Red Bull Honda se bude muset brzy rozhodnout, kdo bude náhradníkem za zemřelého Nickyho Haydena. Jedním z logických a zřejmě nejpravděpodobnějších kandidátů je US-Boy Jake Gagne.

Zatímco během závodního víkendu v Donington Parku byl motocykl Nickyho Haydena v boxu Red Bull Honda opuštěný, tak dlouho to tak zůstat nemůže. Jestli bude určen náhradník už pro následující závodní víkend v Misanu v polovině června nebo až v Laguna Sece, se rozhodne později.

Nyní vyplaval na povrch vážný kandidát: Jake Gagne, stejně jako Nicky Hayden je US-Boy: „Ještě není nic jistého, ale už jsem jednali a vím že jsem na listině kandidátů“, potvrdil Gagne pro Roadracingworld.

Co mluví pro tohoto 24-letého jezdce? Od 2008 je Gagne, když ještě závodil v seriálu Red Bull Rookies Cupu, atletem Red Bullu. V MotoAmerica závodí s motocyklem Honda Fireblade SP2 a od týmového šéfa už dostal předběžný souhlas.

Pokud bude Gagne opravdu Haydenových nástupcem, tak by byl závodní víkend v Laguna Sece (7.-9. července) emocionálně tím nejlepším vstupním momentem.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama