Reklama

Forward a Suter zůstávají v šampionátu: A společně!

Před několika dny oznámila firma Suter Industries, že skončila se závoděním v MS-Moto2, nyní se ale situace o 180 stupňů úplně obrátila: Švýcarská továrna bude příští sezónu závodit v MS-Moto2 s týmem Forward Racing.

Srovnávající test v Jerezu mezi Kalexem 2017 a Suterem MMX2, který absolvovali Eric Granado a Stefano Manzi, přinesl své ovoce: Oba dva noví piloti Forward Racing byli s motocykly Suter rychlejší než s motocykly Kalex a tak švýcarský tým pojede v příští sezóně s motocykly od Eskila Sutera.

Tím se odstoupení ze seriálu MS v prostřední kubatuře Grand Prix, které před několika dny Suter Industries oficiálně oznámil, stalo historií.

Diametrálně se tak změnila situace i pro tým Kiefer Racing, dnes měla být podepsána smlouva mezi týmem a KTM. Ovšem konstelace okolo ruských investorů je stále hodně nejasná. A tak Eskil Suter dnes rovněž prohlásil: „Jsme připraveni pro Domiho Aegertera a Sandra Corteseho na rok 2018 připravit materiál, když už stejně budeme pokračovat v závodění v MS. “



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama