Komentáře k článku Filip Salač si připisuje další body zpět na článek →

  • Nepřihlášený Úterý 25.srpna 2020, 10:23

    Bosso prosím zabanujte tu IP nebo už konečně přidejte povinné přihlášení pro komentující.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 25.srpna 2020, 17:22

    Přesně připojuji se,toto už je opravdu psycho! Zuzana se pořád omlouvá,ale přijde další článek na jakékoli téma a nerozpakuje se napsat zase stejnou blbost, ať je k tématu nebo ne!!!

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Úterý 25.srpna 2020, 19:55

    Bosso můžeš tohle nějak vyřešit? Takhle se tady diskuse na "úrovni" nerozjedou.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 25.srpna 2020, 20:39

    Nevyresi se nic. Vzdyt tomu blbounovi i odpovida. A povinne prihlaseni? Zda se vam to jako vyhra? Myslim, ze bacovia by mohli vykladat, kolik ma kazdej z nich uctu na mcz. To nic nevyresi. Bohuzel..

    Reagovat
  • unknown Středa 26.srpna 2020, 11:11

    ahoj pánové, odpovím vám za Jirku já. Jak asi většina z vás ví, již pár let tu existuje zákon na ochranu dat a pokud bychom se rozhodli pro přihlašování se pomocí mailů a dalších vašich soukromých náležitostí, museli bychom dodržovat tento zákon. Ten však pro nás s sebou nese spíše starosti než užitek a rozhodli jsme se jako vydavatelství, že to necháme být. Nepřihlašujete se ani na partnerském webu autoforum.cz. Stojíme před rozhodnutím, jestli zrušit diskuzi úplně nebo ji ponechat takto a nevhodné komentáře mazat. Víme, že pro většinu z vás a také pro nás, jsou vaše komentáře velmi důležité a mnohdy i plné zajímavých názorů a informací. Proto jsme se rozhodli, že diskuzi ponecháme. Zablokovat něčí IP adresu je zbytečné, může se připojit z jiného zdroje, nebo si jednoduše změnit IP adresu, návodů na netu je mraky. Pokud někdo chce škodit, tak to bude dělat i nadále. Také nás to mrzí, ale hlupák zůstane hlupákem. Gábina

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Čtvrtek 27.srpna 2020, 09:56

    Pan Johánek je fanoušek motocyklového sportu, tedy ne imaginární osoba. Osobně jsem s ním telefonoval, a byl i k "vidění" v paddocku brněnského Masarykova okruhu, když se zde jelo 2018 MS-Superbike.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 27.srpna 2020, 15:09

    Tak on i ten Zuzana Kostlivy neni imaginarni, a jiste existuje, coz o to,ze? Ale ty snusky nesmyslu jsou vazne trapny, a k.rvi to diskuzi. A druha vec, ano, mozna jeden Johanek je "ten pravej", ovsem ostatni Johanci urcite ne.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Anonym Čtvrtek 27.srpna 2020, 23:56

    V tom případě jsem pro zrušení diskuze.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pantomim Pátek 28.srpna 2020, 11:33

    Zařízněte to tu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Pátek 28.srpna 2020, 14:25

    Gábi, rovněž jsem pro úplně zrušení diskuze.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 28.srpna 2020, 16:21

    Pokud tady budou ty trapny hemzy toho idiota, tak ano, zrusit. Je to skoda, ale nez cist ty blitky nemocnyho blazna, tak radsi nic.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 28.srpna 2020, 20:21

    Taky se připojuju k návrhu ZRUŠIT. Časy, kdy tady diskuze za něco stály, jsou pryč. Bral bych klidně i v uvozovkách bezpředmětný hádky- aspoň je to názor, ale tohle?? Je to strašně deprimující, když narazíš na dobrej článek a v něm dva názory. Rozklikneš a tam Zuzana se svojí věčnou, kterou doplňuje nebo předskakuje autentickej/neautentickej Johánek. Žvásty o ničem, přestože je tu spousta normálních lidí, který by rádi řekli něco rozumnýho a jejich názor by mě hodně zajímal.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama