Komentáře k článku Festival pádů vyhrál Bastianini, 11. Kornfeil! zpět na článek →

  • Nepřihlášený ! Neděle 17.června 2018, 13:11

    Co se stalo s Kornfeilem mezi 5. a 6. kolem?
    Odbehl sem ke sporaku kdyz jel v te skupine (tehdy o 3 flek), sice byl na konci ji za Bulegem ale byl v ni.
    Kdyz sem se vratil, uz tam nebyl - pokracoval se ztratou pres 4 vteriny v dalsi skupine.
    Vim ze behem zavodu dostal penalizaci +1.6 sec za to zkraceni kdyz jeste bojoval v te skupine o 3. misto (diky tomu manevru se prave dostal na chvost te skupiny/za Bulegu), ale to se mu pricetlo az po konci zavodu
    Diky za info :)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Josef Johánek Neděle 17.června 2018, 23:46

    Pro Karla i tak dobrý výsledek.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Pondělí 18.června 2018, 11:31

    V nájezdu do čtvrtého kola se Jakub nevešel do první šikany okruhu v Montmeló a propadl se na hranici první desítky. I když nezískal žádnou výhodu, vedení závodu nechalo manévr k přezkoumání a zvážení možné penalizace. Pak se Jakub po stejné peripetii propadl až na sedmnácté místo.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ! Úterý 19.června 2018, 21:18

    Bosso diky.
    No, mohl si za to sam, 2x po sobe udelat stejnou chybu, to ho stalo dobre umisteni, nikoliv penalizace.
    Po tech chybach jel na 13. miste. Jen diky padum se dostal v cilovce na 6. flek.
    Docela bych rek ze by mel byt za ty body rad a ne se vztekat.

    Tim nevyjadruju souhlas s tim jak se (ne)udeluji penalizace.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ! Úterý 19.června 2018, 21:20

    Bosso, maji ty penalizace nejak jasne dany pravidla nebo je to na individualni posouzeni behem zavodu patricnyma lidma?

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

Reklama
Reklama