Komentáře k článku Assen je lacinější než Most zpět na článek →

  • Nepřihlášený Sobota 10.února, 21:38

    Levnější vstupenky než v Mostě jsou snad všude ne

    Reagovat
  • Nepřihlášený Alex Sobota 10.února, 23:24

    Závody v Mostě jsou pro českýho fanouška motorek určitě zajímavý a poutavý, zvláště když skončilo díky starýmu Abrahámovi Brno, ale ta avizovaná cena vstupenek jen k zamyšlení... snad si to přečte majitel okruhu v mostě, pan Zajíček.

    Reagovat
  • Nepřihlášený DutchTT Neděle 11.února, 09:08

    To Alex, .. Grand Prix v Brně skončilo proto, že politici z toho nic neměli, na lidech a zisku z DPH a turismu jim nezaleží. Do tohoto prů...ru bych Abrahama nemontoval.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Neděle 11.února, 10:24

    Brno skončilo kvůli hamižnosti Abrháma, tady se nedivím, že stát mu cpát peníze nechtěl. Dorna taky neví co by chtěla, ale v Asii jim to co chtějí dají, tak nakonec je jim jedno kde se jede. Každopádně Masarykův okruh si MotoGP, EWC, i WSBK zaslouží a historicky tam patří.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Pondělí 12.února, 01:12

    Tak Abrahám nikdy reálně neměl v plánu dělat byznys kolem závodních strojů. Pro něho to byl prostě dobrý nákup, který se časem zatraceně vyplatí. Investice luxusní. Časem se to developersky vyřeší.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Lužný Pondělí 12.února, 08:45

    To DutchTT : Ale ano, jako majitel okruhu má na tom, že Moto GP skončilo velký podíl, ale jemu je to jedno, hlavně že on vydělal.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Plastky266 Pondělí 12.února, 13:56

    Jasně, za všechno může Abraham... Jako to má dotovat? Politici si to převzali a výsledek? KO skoro okamžitě. Za současné situace prakticky není možné výdělečně pořádat závody jako kdysi...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 12.února, 15:53

    Brno platilo jeden z nejnižších ne-li nejnižší zalistovací poplatek. Tím jak se to tu každý rok medializovalo a vynášeli se na veřejnost částky ze smlouvy který byly mezi okruhem a Dornou, se samozřejmě hlásili ostatní okruhy proč platí 3x 4x tolik..Brnu tak o dost stoupal poplatek a proč by politici měli platit takový prachy nějakýmu Brnu když z toho nic neměli to je proti politický logice kor když Abrahám v minulosti vysoudil na státu minimálně desítky milionů ze zdravotnictví..Kdoví kolik by byl poplatek dnes a ceny lístků radši nevědět..MotoGP se v Brně už nikdy nepojede nikdy a to i přesto že nyní všude náš prezident Autoklubu hlásí jak to nebude problém MotoGP do Brna vrátit jenže co já vím tak se na ničem reálně vůbec nepracuje a takových blbostí hlásá pan prezident Autoklubu v poslední době mnohem víc a to z jednoho jediného důvodu jsou totiž volby..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Úterý 13.února, 00:35

    Plastky: Ano. Může za to Abraham. Ale nepsal jsem, že může za všechno. Může za to, že Brno vypadlo postupně z kalendáře obou světových podniků. Politici si na tom přihřívali polívčičku díky tomu, že AB zkoušel podojit hubenou krávu, které nechtěl dát nažrat. Pokud jsi četl smlouvu, kterou mělo AMD sepsanou s oním spolkem, musí ti to být jasné. Chování Dorny také nijak neobhajuji. Zalistovák je výpalné.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 13.února, 21:11

    Gardner - a proč takovou smlouvu spolek podepsal?? A jestli si někdo myslí, že Most to pořáda za svoje, tak je naivní osel...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Sobota 17.února, 08:54

    Protože se potkala partička mafiánů a vymyslela to tak,aby nemuseli nic udělat a peníze daňových poplatníků šly do kapsa všem zúčastněným. Tvoji zmínku o Mostu a oslovi jsi asi psal někomu jinému, protože o tom jsem já nikde nepsal nic.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama