Reklama

Ačkoliv se píše rok 2017, tak... aneb Jak mi zakázali fotit na 9. ročníku Okruhu Františka Bartoše

Na tomto místě jsme vám chtěli přinést fotogalerii našeho fotografa Davida Vychopeně z 9. ročníku Okruhu Františka Bartoše, ale....

Ačkoliv se píše datum červenec 2017 a internet už dávno není nějakou módní nedostižnou novinkou, nýbrž každodenní součástí našeho života, tak se fotografovi Davidu Vychopeňovi přihodila o víkendu následující story, ale nechme hovořit raději jeho, který byl sice přímo v Radvanicích, ovšem fotografovat nesměl: (!)

„28.6. se na webových stránkách tohoto závodu objevily informace o 9. ročníku Okruhu Františka Bartoše, jejich součástí byla i žádost o akreditaci.

29.6. jsem ji odeslal, což sice ještě neznamená, že ji dostanu, pořadatel má svaté právo kohokoli odmítnout a to jim také neberu.

Ale proč musím proboha absolvovat 180 km, aby mi to někdo oznámil osobně, to opravdu nechápu!

Jakýsi pán (zřejmě tajemník závodu, který měl na starosti i personální přejímku jezdců) mě nechal čekat 3/4 hodiny, aby mi řekl, že nejsem v seznamu uveden.

Bylo mi řečeno, že jsem jejich závody předem nikde neprezentoval a když jsem oponoval, že jsem u nich poprvé a že na stránkách Motoforum bude článek s fotogalerií, tak nad internetovými médii «ohrnoval nos» (píše se rok 2017!).

Navíc mi sdělil, že upřednostňují tisk a televizní štáby (chtěl bych vědět kolik jich tam bylo).

Do této chvíle jsem neznal nikoho, kdo by se bránil, aby jeho akce byla prezentována na webových stránkách.

Ani bych se nedivil, kdyby tímto jejich přístupem byl mediální zájem po pár ročnících nulový. Tímto naše diskuze skončila, otočil jsem se na podpatku a jel zpět domů!“

Za redakci www.motoforum.cz jen shrnuji, že doufám že si tento příspěvek přečte i dotyčný «bafík», tedy odpovědný funkcionář, který se takto přátelsky a «vstřícně» chová k médiím.

Foto: archív



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama