Komentáře k článku Vyhrál Aldeguer, Salač nestartoval zpět na článek →

  • Nepřihlášený Neděle 19.listopadu 2023, 21:09

    Co si to chlapci od Gresini dovolili měnit motor vždyť jim to velký komentátor Karel přeci říkal že to tak dopadne.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Neděle 19.listopadu 2023, 21:22

    Filipovi fandím to je jasný ale FILIP si mohl ty slova o milionech euro na konci nechat všichni vědí kde bere Stovicek peníze na závodění od nsa z našich daní na úkor ostatních repre.

    Reagovat
  • Nepřihlášený vlopa Pondělí 20.listopadu 2023, 10:37

    to Timo: Mohl si to nechat pro sebe, bylo by to asi profesionálnější, na druhou stranu je to taky jenom člověk a když se ke všem technickejm trablům z kategorie BIZÁR (nedostatek paliva, neřešitelnej problém spojky, vybouchlej motor) ještě přidávaj lidi, co na webu zbochybňujou způsob, jakym se dostal do MVDS, nedivim se, že má potřebu mluvit. Neni to dvakrát sympatický, ale těžko mu to vyčítat. Za mě byl zájem ze strany Marca van der Stratena naprosto opodstatněnej. Gresini pro další rok angažoval Gonzaleze a Arenase s údajným cílem vrátit tým do popředí. Za mě je to s křížkem po funuse, protože to se už teď povedlo Filipovi, kterej od dob Di Giannantonia (150 bodů +/-) zajel na jejich motorce víc než slušnou sezonu (aktuálně 110 b.). To, že v Gresini kapitulovali, jakmile Filip oznámil, že od nich odchází, je i jejich mínus, protože ten tým má ve všech kategoriích záviděníhodný know-how, v MotoGP dokáží jakožto netovární tým vyhrávat závody a pak sleduješ, jak Filipovi během zahřívacího kola doutná pod zadkem. Van der Straten si ho nezvolil pro nic za nic, učinil z něj placenýho závodníka, a to na dobu dvou sezon. To, že má v zádech Šťovíčka, kterej evidentně hrabe, neni dvakrát košer, ale Filip si svojí šanci rozhodně zaslouží. Je ale fakt smutný, že se v Česku najde tolik lidí, co nepřeje vlastnímu závodníkovi... Abrahámovi spousta lidí vyčítala, že je v MotoGP jen díky tátovi a že by se jinde než v Cardion AB neuchytil- pak přišla první sezona u Aspara a jak dokázal překvapit.... Salač už odmala vykazuje znaky nemalýho talentu, kterej letos předvedl v plný šíři a stejně ho lidi osočujou, že u MVDS nemá co dělat.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Juwil Pondělí 20.listopadu 2023, 12:25

    Je třeba si otevřeně říct, že finacování našeho jezdce v MS je pro nás finančně neúnosné. Mezi ostatními jezdci působí jako chudý příbuzný.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama