Reklama

Rus Vladimir Leonov dostal druhou šanci

Při závodním víkendu v Imole bude dosti hubené startovní pole MS-Superbike obohaceno o jednoho hosta. Tím bude Rus Vladimir Leonov. Pilot s motocyklem Kawasaki týmu Puccetti překvapil svou rychlostí už v Aragónu - tedy až do svého pádu.

Tým SPB Racing koupil pro Vladimira Leonova konkurence schopný motocykl Kawasaki ZX-10RR od týmu Puccetti. Při prvním startu - v historii ruského motocyklového sportu v této kubatuře vůbec - v Aragónu ukončil tento 31-letý Rus volné tréninky jako 16. - teprve za ním se umístil stabilní pilot Puccetti-Kawasaki Toprak Razgatlioglu, a překvapil potom v Superpole, když obsadil 12. místo!

Ovšem v závodě se mu už tolik nedařilo, do první (sobotní) jízdy kvůli crashi ze Superpole nenastoupil, ve druhém závodě (nedělním) nebyl schopen navázat na rychlost ze Superpole a dojel až jako poslední, tedy na 18. místě bez bodového zisku.

Při závodním víkendu v Imole dostane Leonov ještě druhou šanci! Tato italská trať mu vyhovuje: Za tým Yakhnich Yamaha obsadil v MS-Supersport 2012 6. místo, 2013 stál dokonce jako třetí na pódiových stupních.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama