Reklama

Rossi dostal hodinky od Biaggiho ex-manželky

Hodně delikátní setkání se neplánovaně uskutečnilo mezi Valentinem Rossim a modelkou Elenorou Pedron v Mugellu. Biaggiho ex-manželka předala továrnímu jezdci Yamahy hodinky.

Po každém GP-Qualifying dostávají nejrychlejší jezdci kubatur Moto3, Moto2 a MotoGP hodinky od oficiálního sponzora Tissot.

Předání hodinek se vždy uskuteční před «Front Row» tiskovou konferencí, kam jsou pozváni Top-3 z MotoGP-Qualifying a Pole-Setter obou slabších kubatur.

Tissot přenechá předání hodinek buď místním importérům, nebo obchodním ředitelům, někdy jsou mezi vyvolenými prominentní vyslanci firmy Tissot.

V Mugellu převzala tuto roli atraktivní modelka Eleonora Pedron, 33letá Italka z Padovy byla 2002 «Miss Italia».

Že tentokrát získal Valentino Rossi Pole-Position, způsobilo jistou pikantérii.

Velmi pěkná Eleonora není rozhodně v motoristických kruzích žádnou neznámou osobou - byla totiž shodou okolností manželkou Rossiho největšího domácího rivala Maxe Biaggiho; rozvedený pár má dvě společné děti: dceru Inés Angelica Biaggi a syna jménem Leon Alexandre Biaggi.

Ex-Biaggiho manželka byla už před několika měsíci dotázána, zda by byla ochotna tyto ceny předat.

Nikdo nepočítal s tím, že Pole-Position vyhraje právě Rossi, dle statistiky to mohl být hlavně Lorenzo - velký kamarád Biaggiho, nebo snad Marquez, ale s Rossim nepočítal vůbec nikdo.

Valentino Rossi se nemohl ubránit širokému úsměvu, když bývalá Signora Biaggi přišla přímo až k němu a on od ní obdržel hodinky Tissot.

Vždy hodně výřečný Valentino Rossi se ale tentokrát zdržel jakéhokoliv komentáře a beze slova si tento okamžik prostě užíval.

Potom mimo dosah kamer TV a mikrofonů řekl s úsměvem: „Bylo to hodně pěkné, že to byla právě ona, která mě vyznamenala. Jsem hodně šťastný za zisk Pole, tuto radost mně nemůže nikdo pokazit...“.

Samozřejmě, že přítomní žurnalisté hned přišli na myšlenku, že milá Eleonora spoléhala na to, že dle statistiky vyhraje Pole místo Rossiho jeho týmový kolega Jorge Lorenzo a cenu 1. Quali předá právě jemu. Ostatně Biaggi a Lorenzo jsou od debutu Španěla v GP těmi nejlepšími kamarády, Max byl pro aktuálního mistra světa MotoGP vždy idolem. A mimochodem Lorenzo je od letošního roku oficiálním vyslancem firmy Tissot.

Když Eleonora Pedron předávala jako čestná dáma Rossimu hodinky, tak celé situace využil tovární jezdec Ducati Andrea Iannone, třetí v Qualifying. V okamžiku, kdy Eleonora kvůli fotografům obejmula Rossiho okolo ramen, tak okamžitě přiskočil Iannone a za zády Valentina a Biaggiho ex-manželky nakreslil do vzduchu svými prsty obrovské srdíčko!

Mimochodem: Také Max Biaggi prožil uplynulý GP víkend v Mugellu – stejně jako Casey Stoner.

Čtyřnásobný mistr světa 250-ccm dvojnásobný mistr světa WorldSBK 2010 a 2012, má ale doma v Itálii velké problémy. Opět jednou se dostal do sporů s finančním úřadem: Italské úřady ho obvinily z fingovaného trvalého bydliště v Monte Carlu před rokem 2012 a tím o krácení daní ve výši 18 milionů Euro.

Biaggi bude muset v záři u soudu v Itálii ale vše vysvětlovat: „Od roku 1992 jsem žil v Monte Carlu, moje děti se tam narodily“, říká na svou obranu 44letý Říman, který ale byl zapleten v daňové aféře už v minulosti.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama