Komentáře k článku První vítězství v Moto2 pro Garciu, 15. Salač zpět na článek →

  • Nepřihlášený Derny Neděle 14.dubna, 22:26

    Když bude celkově v elitní desítce, tak bude hodně rád.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Juwil Pondělí 15.dubna, 10:45

    Pochybuji, že Filip bude v první desítce. Řekl bych že to nemá, ale rád bych se mýlil. Po prvních třech závodech je těžké dělat předpovědi.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Pondělí 15.dubna, 13:03

    Je podezřelé, jak se zvedli gresini, když přišli 2 španělští jezdci.. tým do toho začal sypat daleko víc nebo dávají týmu bokem další prachy a výsledky jsou vidět. Vše je o penězích, Filip je hlavně rád že vůbec jede, ale optimisticky bych ho viděl celkově na 11-13. místě, nejdůležitější bude aby zase zajel nějakou bednu, i kdyby byla v závodě, kde půlka jezdců spadne..

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Pondělí 15.dubna, 22:05

    VDS to nejede. Ani Arbolino není žádnej šlágr. Jestli ono nakonec nebude něco na tom, že se víc soustředí na WSBK a moto2 je na druhý koleji.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Úterý 16.dubna, 10:23

    Kde by na to Hanika vzal peníze?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Vlopa Úterý 16.dubna, 11:10

    je evidentní, že letos je VDS horší než loni. Touhle dobou byl Arbolino v přímém boji o titul, a byť později šly jeho výkony dolů, jeho letošní dosavadní výsledky jsou daleko za očekáváním. Nemyslím si, že by se sám o sobě Tony o tolik zhoršil. Vedení týmu se asi fakt koncentruje hlavně na SBK. I tak ale doufám, že se Filda ještě zvedne, protože navzdory podstatně lepšímu startu Arbolinovi v Austinu nestačil.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama